Hubson7 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Mam na imię Hubert, jestem początkującym modelarzem, mieszkam w Koszalinie, będę tutaj czytał tematy które mnie interesują, zadawał pytania na moje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Jet już prawie dobrze. Niestety ale nadal słabo przeczytałeś regulamin. Poczytaj o avatarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson7 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Avatar jest ograniczony i to największy możliwy rozmiar u mnie, nwm o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem jedno zdanie o avatarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson7 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Nie dam rady; 1 plik był większy niż maksymalny rozmiar pliku 50,176kB i został pominięty OK n Nie posiadam zdjęcia które przedstawia jakąkolwiek rzecz które ma taki rozmiar. Zmieścił się sam statecznik ze zdjęcia mnie z modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 16 minut temu, Hubson7 napisał: Nie dam rady; 1 plik był większy niż maksymalny rozmiar pliku 50,176kB i został pominięty OK n Nie posiadam zdjęcia które przedstawia jakąkolwiek rzecz które ma taki rozmiar. Zmieścił się sam statecznik ze zdjęcia mnie z modelem Hubert zmniejsz rozdzielczość zdjęcia w paincie. Wklej fotkę do Painta i użyj opcji zmień rozmiar. Wtedy uzyskasz całe zdjęcie ale o mniejszej rozdzielczości. Spróbuj pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Hubert oferuje pomoc, a więc podeślij mi fotkę na emeil sbogdan@poczta.onet.pl to Ci ją dopasuję. Byle byś był na foci, bo inaczej moderator dalej nie ,,puści,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 9 godzin temu, Hubson7 napisał: 1 plik był większy niż maksymalny rozmiar pliku 50,176kB i został pominięty Eh... nadal nie zrozumiałeś zapisu z regulaminu. Skoro masz takie problemy z umieszczeniem swojego avatara to wywal to zdjęcie i pozostaw avatar pusty. Nie mniej ludzie na forum są wspaniali i zaproponowali pomoc więc teraz zdecyduj co chcesz w tej sprawie zrobić albo skorzystaj z oferty pomocy albo usuń swój avatar. Dopóki nie uporządkujesz sprawy z avatarem nie będziesz mógł zostać pełnoprawnym użytkownikiem tego forum. I jeszcze jedna rada którą bardzo proszę wziąć pod uwagę. Na 100% twoich pytań, które chcesz zadać i które masz zaczynając przygodę, została już udzielona odpowiedź na tym forum. Bardzo proszę poczytaj najpierw takie działy jak "Od czego zacząć", "Warsztat", "Modele elektryczne" i "Szybowce i Motoszybowce" Tam jest cała wiedza której potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi