dimmus Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Szukam jakiegoś modelu półmakiety około 1,2m, najlepiej piankowego. Najbardziej pasowała by mi extra 330 multiplexa, ale chyba już są wycofane z oferty. Nie chcę sylewtkowego, tylko półmakietę. Co ewentualnie do szkolenia akro możecie polecić. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Spróbuj upolować model z linku , lata dwa razy lepiej jak multiplex i jest dwa razy tańszy . Akurat jest niedostępny ale w tym sklepie często produkty są dostępne a na drugi dzień już jest niedostępne , a jak nie ten sklep to może jakiś inny ma te modele , ale z tego sklepu paczka po tygodniu od zakupu była u mnie. Skala by się zgadzała z tym co szukasz , choć nie jest to sama pianka , z wierzchu pianka epp a od środka jest to model konstrukcyjny. Miałem większą wersję tego modelu i był fajny , a tym mniejszym modelarze się zachwycali na zagranicznych forach więc jest pewnie równie udany jak jego większy brat. https://www.rc-castle.com/index.php?route=product/product&path=470_475&product_id=5848 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ja polecam pianki VA-models, LOOP 1260mm lub trochę mniejszą Extrę. Latają na pakietach 3S, dla mnie idealne na szkolenie. Np. https://www.ef3m.pl/pl/p/Loop-Samolot-3D-ARF-1260mm-VA-Models-/1993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Już nie muszę kombinować . Znalazłem co chciałem .Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Fajne wykończenie, nie widziałem takiego. Gdzie nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Kolega z lotniska miał w swoich zbiorach, nówka sztuka, nieśmigana.Były takie jak kupiłem, najbardziej chyba popularne pomarańczowe i jeszcze były w niebieskim malowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Mniejsza siostrzyczka i większy brat.Co do Extry, to super model, trochę nerwowy i niestety lubi gubić podwozie, 2 razy już udało mi się przy lądowaniu wyrwać podwozie. Ale nie bardzo chcę wzmacniać, bo lepiej jak belka wyjdzie niż ma przód wyrwać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi