dimmus Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Szukam jakiegoś modelu półmakiety około 1,2m, najlepiej piankowego. Najbardziej pasowała by mi extra 330 multiplexa, ale chyba już są wycofane z oferty. Nie chcę sylewtkowego, tylko półmakietę. Co ewentualnie do szkolenia akro możecie polecić. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
enter1978 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Spróbuj upolować model z linku , lata dwa razy lepiej jak multiplex i jest dwa razy tańszy . Akurat jest niedostępny ale w tym sklepie często produkty są dostępne a na drugi dzień już jest niedostępne , a jak nie ten sklep to może jakiś inny ma te modele , ale z tego sklepu paczka po tygodniu od zakupu była u mnie. Skala by się zgadzała z tym co szukasz , choć nie jest to sama pianka , z wierzchu pianka epp a od środka jest to model konstrukcyjny. Miałem większą wersję tego modelu i był fajny , a tym mniejszym modelarze się zachwycali na zagranicznych forach więc jest pewnie równie udany jak jego większy brat. https://www.rc-castle.com/index.php?route=product/product&path=470_475&product_id=5848 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario70 Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Ja polecam pianki VA-models, LOOP 1260mm lub trochę mniejszą Extrę. Latają na pakietach 3S, dla mnie idealne na szkolenie. Np. https://www.ef3m.pl/pl/p/Loop-Samolot-3D-ARF-1260mm-VA-Models-/1993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmus Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Już nie muszę kombinować . Znalazłem co chciałem .Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FockeWulf Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Fajne wykończenie, nie widziałem takiego. Gdzie nabyłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmus Posted January 4, 2021 Author Share Posted January 4, 2021 Kolega z lotniska miał w swoich zbiorach, nówka sztuka, nieśmigana.Były takie jak kupiłem, najbardziej chyba popularne pomarańczowe i jeszcze były w niebieskim malowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmus Posted August 21, 2021 Author Share Posted August 21, 2021 Mniejsza siostrzyczka i większy brat.Co do Extry, to super model, trochę nerwowy i niestety lubi gubić podwozie, 2 razy już udało mi się przy lądowaniu wyrwać podwozie. Ale nie bardzo chcę wzmacniać, bo lepiej jak belka wyjdzie niż ma przód wyrwać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts