dekooral Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam. Musze wymienić w odbiorniku gr12L antene. Na chińskim allegro znalazłem anteny niby uniwersalne. Jak uważacie, czy nadadzą się. Czy ktoś juz takie założył w swoim odbiorniku i czy ma jakieś zastrzerzenia. Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka
dimmus Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Lutowałem takie do odbiorników Turnigy i działały. W odbiornikach spectrum wlutowywałem "gorącą żyłę" i też działało bez zarzutów. Najważniejsze żeby długość odsłoniętego przewodu była taka jak w oryginale.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Konrad_P Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Latam od 2 sezonów na takich. Wymieniam je dość często tak raz na sezon.
dekooral Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zamówiłem. Cena nie zabija, dla tego spróbuję i się przekonam. W celach doświadczalnych zainstaluje taki hybrydowy odbiornik w modelu łatwonaprawialnym. Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka
Konrad_P Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ja na tych antenkach latam na 1,5-2km. Stosuje je w odbiornikach Futaby. Jeszcze nie miałem ani jednego problemu z zasięgiem. Ponieważ cena nie zabija zamówiłem bodaj 10 par i zostały mi jeszcze chyba ze dwie. Powymieniam na wiosną i też zamówię kolejną partię. U mnie niestety najczęściej łamią się w transporcie.
dekooral Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2020 O, to świetnie. Oryginalne anteny ciężko dostać w Polsce a na zagranicznych serwisach trochę drogie. Chyba postąpię podobnie do ciebie Konrad i zamówię w większej ilości na "zaś ".Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka
Shock Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Śmiało wymieniaj. Sam podobnie jak Konrad podmieniłem w odbiorniku Futaby i nie widzę żadnych problemów -oryginał czarny, szary "podróba" Odbiornik siedzi w Toxicu który czasem lata wysoko i szybko .
dekooral Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Opublikowano 2 Marca 2021 Witam. Własnie przyszly anteny. Idealnie pasują. Trochę słabo, że chińczykom zajęło kilka dni aby znalazły się w Polsce, krajowy przewoznik potrzebował na dostarczenie aż 2 miesiące. Już zwątpiłem, że przyjdą i tydzień temu zamówiłem ponownie. Teraz będę miał zapas anten na lata. Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi