dekooral Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam. Musze wymienić w odbiorniku gr12L antene. Na chińskim allegro znalazłem anteny niby uniwersalne. Jak uważacie, czy nadadzą się. Czy ktoś juz takie założył w swoim odbiorniku i czy ma jakieś zastrzerzenia. Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Lutowałem takie do odbiorników Turnigy i działały. W odbiornikach spectrum wlutowywałem "gorącą żyłę" i też działało bez zarzutów. Najważniejsze żeby długość odsłoniętego przewodu była taka jak w oryginale.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Latam od 2 sezonów na takich. Wymieniam je dość często tak raz na sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zamówiłem. Cena nie zabija, dla tego spróbuję i się przekonam. W celach doświadczalnych zainstaluje taki hybrydowy odbiornik w modelu łatwonaprawialnym. Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ja na tych antenkach latam na 1,5-2km. Stosuje je w odbiornikach Futaby. Jeszcze nie miałem ani jednego problemu z zasięgiem. Ponieważ cena nie zabija zamówiłem bodaj 10 par i zostały mi jeszcze chyba ze dwie. Powymieniam na wiosną i też zamówię kolejną partię. U mnie niestety najczęściej łamią się w transporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 O, to świetnie. Oryginalne anteny ciężko dostać w Polsce a na zagranicznych serwisach trochę drogie. Chyba postąpię podobnie do ciebie Konrad i zamówię w większej ilości na "zaś ".Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Śmiało wymieniaj. Sam podobnie jak Konrad podmieniłem w odbiorniku Futaby i nie widzę żadnych problemów -oryginał czarny, szary "podróba" Odbiornik siedzi w Toxicu który czasem lata wysoko i szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam. Własnie przyszly anteny. Idealnie pasują. Trochę słabo, że chińczykom zajęło kilka dni aby znalazły się w Polsce, krajowy przewoznik potrzebował na dostarczenie aż 2 miesiące. Już zwątpiłem, że przyjdą i tydzień temu zamówiłem ponownie. Teraz będę miał zapas anten na lata. Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi