LQ Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Hej i pogoda pokrzyżowała mi plany - nie jadę na niedzielny piknik - w Olkuszu ciągle pada ponoć tak samo jest w całej Polsce - TVNMETEO - chyba ze w okolicach Żywca jest jakiś mikroklimat - szkoda bo tak bardzo chciałem pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Z robieniem zdjęć nie było jakiegoś kłopotu, ja nie miałem możliwości wejścia za siatkę, a jednak kilka zdjęć udało się zrobić. W końcu udało się poznać kilka osób z forum, nawet dało się je rozpoznać z avatarów Robiłeś zdjęcia lustrzanką Nikona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kiedy i co ma byc w nowym targu? bede tam niedaleko za okolo tydzien przez okolo tydzien od 28 do 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12216 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 dzieki rabbit jak 1-2 to pewnie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 http://212.160.95.231/image_kwadrat.shtml Jak widać dziś nici z pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ja byłem tam ok 9.30-10.00 wszyscy zwijali modele dziś pikniku nie bedzie ja już jestem w domciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Robiłeś zdjęcia lustrzanką Nikona ? Nie, starym Canonem 10D z równie starym obiektywem 70-300mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A ten dwupłat ww hangarze to tylko stał dla pochwałki, bo nie widziałem tego w powietrzu, a smok był niezły ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ten dwupłat przeważnie więcej stoi niż lata. Wczoraj gościu wyciągnął go na lotnisko a potem schował do hangaru :?: Odnośnie pogody to właśnie przestało padać, ładnie się rozjaśnia więc dobrze że nie wyładowałem modeli bo za chwilę ruszamy na piknik dwuosobowy całe 11km. do pokonania :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ten dwupłat przeważnie więcej stoi niż lata. W sumie to i dobrze, że stał bo dużo ludzi porobiło sobie zdjęcia ja w sumie też ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ja tego Christena widziałem raz jak latał rok temu na Air Show na Żarze we wrześniu, ładnie prezentuje się w powietrzu, no i dźwięk tej benzynki 210ccm :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Christen latał na tym pikniku i nawet wyciągał szybowce w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 W piątek to on wyholował chyba więcej szybowców od Wilg ale wczoraj w powietrzu go nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No to wszystko jasne, ja byłem tylko w sobotę, dzisiaj też miałem być ale piknik się skończył wczoraj niestety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 To i ja kilka fotek wstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 W jednym ze zdjęć, które zaprezentował repier widać widać szybowca ,w którym podpory pod skrzydłami obracają się o 90 stopni i robią jako hamulce aerodynamiczne a ponad to ma także balast wodny 2l. i wszystko waży 13kg. o rozpiętości 666cm. Widziałem to cudo z bliska, jest na prawdę imponujący, i jak się dowiedziałem to jest poprzednik szybowca Minimoa ( podobne zresztą do siebie bardzo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Kilka fotek z picnicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Te moje zdjęcia przy Waszych to zwykłe banany :x zmasciłem sprawe z ustawieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zdjęcia wyczes, szkoda że nie mogłem pojechać - nawet na jeden dzień :? ps. Panowie sorry za offa, ale mam pytanie - na 1 fotce Łukasza (choina), obok osławionych Antków stoją dwupłaty też z epp. Powiedzcie mi - cóż to i kto to produkuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.