damdam Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jak w temacie. Poszukuję wszelkich informacji za i przeciw tej aparatury. Będę wdzięczny za info, Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Też jestem ciekawy. Ale nie to, żeby ją kupić. Ot z ciekawości się dowiem, żeby mieć szersze pojęcie o aparaturach. Podejrzewam, że skoro poszukujesz, to już jakieś za i przeciw masz.Podzielisz się?Ze swojej strony, nie chcąc się powtarzać, tylko powiem, że ja bym jej nie kupił ze względu na cenę i możliwości odbiorników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Po zdjęciach to wygląda na ultra prostą aparaturę. Takie widziałem 10 lat temu w zestawach RTF. Odradzam W tych samych pieniądzach masz Flysky-i6, która jest co najmniej jedną generację wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jeżeli chodzi o Radiolinka, od Mikołaja dostałem AT10II. Jak na razie jest OK... Dokładne testy nadajnika będą na wiosnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 To, że 9 i 10 są OK, to wiem ale interesuje mnie ta wersja "budżetowa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Nikt nic nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jak ktoś taki ma to oczywiście będzie zachwalał, chociażby po to, żeby uzasadnić przed samym sobą, że zrobił dobry wybór. A jak ktoś nie ma to poleci coś innego w tej samej cenie i parametrach, ale nowoczesniejsze - jak Robert wcześniej. No i chyba tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi