enter1978 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Właśnie małżonka mnie poinformowała że nagrywa mi całą serię jakiegos programu z pojedynkami modelarzy. Program jest na Discovery i jutro będzie 4 odcinek( a emitują kilka odcinków jednego dnia) , jeszcze żadnego nie widziałem , ale pisze że modelarze budują samoloty to chyba fajne będzie. I tak pomyślałem że napiszę o tym może kogoś to zainteresuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ciekawa informacja, program już ma kilka lat, znalazłem trailer https://vimeo.com/181862145 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nie na Discovery Channel, a na Discovery Science - Pojedynek modelarzy (4-6). A to ważna informacja. Discovery z reguły jest w podstawowych pakietach. Natomiast Science niestety za dodatkową kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 28 minut temu, Ravp66 napisał: Nie na Discovery Channel, a na Discovery Science A no faktycznie nie doprecyzowałem , ale to z takiego powodu że ja mało oglądam telewizję a jeśli już to tylko programy motoryzacyjne , popularnonaukowe , i historyczne , reszta może nie istnieć i nie istnieje , a programy tematycznie to mam wykupione wszystko co mają w ofercie , a bo to wiadomo na co mnie najdzie? I jakoś tak z góry założyłem że wszyscy tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Program dość ciekawy biorąc pod uwagę, że mało jest takich o modelarskiej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Jarku, widzisz: te produkcje telewizyjne są robione "pod publikę" więc raczej bardziej dla widzów nie znających się na modelarstwie. Takie troche :"show" Gdyby nakręcili program profesjonalnie dla modelarzy pewnie nikomu poza nami nie chciałoby się tego oglądać. Często jak latam podchodzą ludzie , patrzą z ciekawością i 95% pytań to: ile to kosztuje ? i co się stanie jakby tak ten samolocik spadł"? Tak to już jest a skoro drażnią cię błędy merytoryczne tego programu to znaczy ,że się znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi