enter1978 Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Właśnie małżonka mnie poinformowała że nagrywa mi całą serię jakiegos programu z pojedynkami modelarzy. Program jest na Discovery i jutro będzie 4 odcinek( a emitują kilka odcinków jednego dnia) , jeszcze żadnego nie widziałem , ale pisze że modelarze budują samoloty to chyba fajne będzie. I tak pomyślałem że napiszę o tym może kogoś to zainteresuje. 2
qba Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Ciekawa informacja, program już ma kilka lat, znalazłem trailer https://vimeo.com/181862145 1
Ravp66 Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Nie na Discovery Channel, a na Discovery Science - Pojedynek modelarzy (4-6). A to ważna informacja. Discovery z reguły jest w podstawowych pakietach. Natomiast Science niestety za dodatkową kasę.
enter1978 Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Opublikowano 10 Lutego 2021 28 minut temu, Ravp66 napisał: Nie na Discovery Channel, a na Discovery Science A no faktycznie nie doprecyzowałem , ale to z takiego powodu że ja mało oglądam telewizję a jeśli już to tylko programy motoryzacyjne , popularnonaukowe , i historyczne , reszta może nie istnieć i nie istnieje , a programy tematycznie to mam wykupione wszystko co mają w ofercie , a bo to wiadomo na co mnie najdzie? I jakoś tak z góry założyłem że wszyscy tak mają
FockeWulf Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Program dość ciekawy biorąc pod uwagę, że mało jest takich o modelarskiej tematyce.
Ares Opublikowano 22 Lutego 2021 Opublikowano 22 Lutego 2021 Jarku, widzisz: te produkcje telewizyjne są robione "pod publikę" więc raczej bardziej dla widzów nie znających się na modelarstwie. Takie troche :"show" Gdyby nakręcili program profesjonalnie dla modelarzy pewnie nikomu poza nami nie chciałoby się tego oglądać. Często jak latam podchodzą ludzie , patrzą z ciekawością i 95% pytań to: ile to kosztuje ? i co się stanie jakby tak ten samolocik spadł"? Tak to już jest a skoro drażnią cię błędy merytoryczne tego programu to znaczy ,że się znasz
Rekomendowane odpowiedzi