cmwwa Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Już nie wnikając jak się lubimy z panem N, w Tower nawet bez zniżek mam taniej, a przede wszystkim wiem, że dostanę nowe. Nowe, czyli nie wyjmowane w sklepie z pudełka, a jeśli już, to uczciwie i z głową. Bo moje zdanie jest takie, że jeśli jakiś pan sprzedawca bezprawnie uważa, że to co ma w sklepie jest jego i może sobie w tym grzebać (okazuje się że i psuć), to niech mi sprzedaje jako używane. Bo potem to ja się z jakimś Riku bujam i zostaję wydymany. Po co mi gwarancja, której nie mam... A zresztą gwarancja, ale czego? :twisted: Mniejsza z tym, w Polsce kupię już mało co. Rozejrzę się rzeczywiście za czymś z tylnym kółkiem. Poza tym co mówisz, chyba bardziej mi się podoba. Właśnie wróciłem z boiska - dobre dwie godziny ściągałem z drzewa najpierw samolot młotkiem na sznurku, a potem oczywiście i samolot, i młotek... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Niestety,na latanie na boisku nic nie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Panowie - temat przeniesiony do nowego działu, bo wyrósł z Aerodynamiki. Jak znajdę trochę czasu to postaram się opisać ten PTS w dziale Aerodynamika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Moim zdaniem słusznie Japim, bo ciut już za bardzo odbiegł treścią od dziedziny 'Aerodynamika'. Sorki jeśli niecelnie go umieściłem, po prostu chodziło mi rzecz jasna o rozwiązania aerodynamicznie i tam mi najbardziej pasował. No a w trakcie rozmów, sam zresztą wiesz jak to się dzieje... Jeśli chodziłoby o mnie, to z niecierpliwością oczekuję Twojego opisu PTS. Bez tego typu rozwiązania nie odważę się wystartować chyba nigdy. EDIT: Kto mieszka w Warszawie, dobrze strzela z procy i pomoże mi zestrzelić model z topoli? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Już zmierzone - 16m od ziemi... :oops: Czyli jeszcze dwie rurki i może się uda. Muszę robić po ciemku, bo jak jakieś nygusy zobaczą, to zaraz się zakradną, zaczną tam włazić i nieszczęście gotowe. Chyba bym ze sobą skończył... :cry: EDIT1: Ależ to wysoko. Oczywiście nieznacznie grubsze rurki to też nie wyjście, bo ich masa większa i nadal się gną. To by musiał być teleskop o konturze chyba paraboli, ale tyle rurek, to już się nie opłaca... :? Dziś kolejne, mroźne podejście. Ja bym go odżałował, ale te nygusy... Czy coś by uwolniło moje sumienie? Jeśli się nie uda, będę zmuszony wyskrobać skądś kasę na firmę... :cry: EDIT2: Mała galeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.