Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. japim Opublikowano 21 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 W między czasie popełniłem kolejnego drukowanego latającego kombata: Me163... Premiera filmu (musiałem zmienić film - długa historia ) Edit: Zmieniony film (po tym jak YT przyczepił się do ścieżki dźwiękowej wygenerowanej w Magix Music Maker....) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Brawo. Ładniutki. Jest już dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 tak - jest na Cultsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Razem z Bearcatem oblatany zostal tez Me163 Konrada. Udalo sie zejsc sporo z masa do 610g I na napedzie do ESY lata tak: 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Gdzieś tam na swiecie powstal taki me163: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer72 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia A u mnie podobny :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Ten jest na sterydach - tfu na podwoziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer72 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Link do filmu montażu wersji z podwoziem i sterem kierunku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer72 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia I film z pierwszego lotu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi