Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Technologia wykonania to tradycyjna stolarka, przenoszenie rysunków na drewno, wycinanie piłką włosową, szlifowanie i klejenie. Powierzchnia skrzydeł to skorupa z balsy. Wszystko oklejone folią. Napęd to SK3 4250 500,sterownik prędkości obrotowej silnika to Jeti 66a.serwa Corona CS-239MG.Model do spokojnego latania w termice, bardzo tolerancyjny na wybryki pilota, super stateczny, z spokojną charakterystyką przeciągnięcia, a do tego dobrą doskonałością. 

Opublikowano

No to teraz tylko poprosimy o jakiś filmik z lotu.

PS

Długo go budowałeś? Może masz jakieś foki z etapu budowy i wstawiłbyś tu na forum.

Opublikowano

Plany są dostępne tutaj, o ile Przemek potwierdzi, że to te: https://shop.vth.de/bauplan-hai-4-3201478/

Raz od nich kupiłem plany i przyszły, więc mogę polecić.

Nie wiem ile kosztuje u Was ksero A0 ale widziałem w tym tygodniu niedaleko mnie cenę 65pln, więc koszt oryginalnych planów, gdyby jeszcze ktoś się zgłosił (jest rabat) nie wygląda tragicznie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.