meteor Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jak to się mówi - szczęście początkującego A tak na serio to pogratulować !!!! Oby tak dalej. Szykuj Meteor jakiegoś WWII to się poganiamy na serio Trochę już latałem wcześniej w zawodach, to raczej szczęście głupiego WWII bym zrobił ale muszę znaleźć sponsora na silnik bo bez tego ani rusz a resztę mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam Tak naprawde to szczęscie to mnie się dotyczy Pierwsze zawody i "pudło" a tak na marginesie to zawody super . Najbardziej podobała mi się lokalizacji i atmosfera przede wszystkim do dziś nie moge ochłonąć. Wilkie ukłony w strone organizatorów naprawde super Pozdrawiam Mariusz PS Tego niezaliczonego cięcia nie daruje :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tego niezaliczonego cięcia nie daruje :twisted: Bywa :wink: Często jest tak że taśma poleci po skrzydle a nie zostanie ścięta... Gratuluję 2 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kustosz Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Koledzy, prawdopodobnie z wrodzonej skromności nie wspomnieli, że w zawodach oprócz zawodników brały udział dwa drzewa i jedna latarnia Parę fotek: http://picasaweb.google.pl/kustosz12/ZawodyESAAsk2009# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgadza się Jednak ja nie odnotowałem żadnej katastrofy swoim modelem. Kolega chyba z 30 minut ściągał swój model z drzewa. Trzeba było odciąć kawałek gałęzi bo się wyżej wejść nie dało a model sie tak niefortunnie połamał że kabel od serwa owinął się wokół gałęzi. Następnie przez 40 minut szukanie pakietu w śniegu (szukało 5 osób na szczęście się znalazł) Po tym jak krzyknąłem "latarnia za 300pkt" ktoś walnął i był to chyba kol. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 latarnia była moja :crazy:i finał "b" też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Oby tak dalej. Szykuj Meteor jakiegoś WWII to się poganiamy na serio No właśnie... Jedna tylko uwaga... japim, mi też tak pisałeś jak byłem początkujący a potem Cię nie było na żadnych zawodach Mam nadzieję że w tym roku się spotkamy na 1/12 | | \/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Piotrek, a czemu to nie ma Cię na liście zgłoszeń na EASG 2009 ? pozostało jedno miejsce, a później to będziesz musiał liczyć, że ktoś z innego kraju zwolni miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 tak a propos: z Easg'iem obecnie jest problem bo chcą aby się ubezpieczyć na 100k Eur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 finał "b" był za szybko, nawet nie zmieniłem pakietu a tu bum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Piotrek, a czemu to nie ma Cię na liście zgłoszeń na EASG 2009 ? Nie jadę na ESAG bo chcę się skupić na zawodach krajowych. Pozatym koszty wyjazdu są.... no duże (przy obecnym kursie euro 200zł wpisowe) do tego to ubezpieczenie Za tą kase wolałbym sobie kupić silnik :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No ale bez tego niezdobedziesz kolejnego pucharu do kolekcji i nic niedopiszesz pod spodem. 8) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie jadę na ESAG bo chcę się skupić na zawodach krajowych. No to czekam na zawody ESA we Wrocku. Macie jakieś plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Maaaaaamy!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.