Skocz do zawartości

ESA ŁASK 22.02.2009

japim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak to się mówi - szczęście początkującego :)

A tak na serio to pogratulować !!!!

Oby tak dalej. Szykuj Meteor jakiegoś WWII to się poganiamy na serio

Trochę już latałem wcześniej w zawodach, to raczej szczęście głupiego :lol:

WWII bym zrobił ale muszę znaleźć sponsora na silnik bo bez tego ani rusz :( a resztę mam...

Opublikowano

Witam

Tak naprawde to szczęscie to mnie się dotyczy :lol: Pierwsze zawody i "pudło" a tak na marginesie to zawody super . Najbardziej podobała mi się lokalizacji i atmosfera przede wszystkim do dziś nie moge ochłonąć. Wilkie ukłony w strone organizatorów naprawde super

Pozdrawiam Mariusz

PS Tego niezaliczonego cięcia nie daruje :twisted: .

Opublikowano
Tego niezaliczonego cięcia nie daruje :twisted:

Bywa :wink: Często jest tak że taśma poleci po skrzydle a nie zostanie ścięta... Gratuluję 2 miejsca :D

Opublikowano

Zgadza się ;) Jednak ja nie odnotowałem żadnej katastrofy swoim modelem. Kolega chyba z 30 minut ściągał swój model z drzewa. Trzeba było odciąć kawałek gałęzi bo się wyżej wejść nie dało a model sie tak niefortunnie połamał że kabel od serwa owinął się wokół gałęzi. Następnie przez 40 minut szukanie pakietu w śniegu (szukało 5 osób na szczęście się znalazł)

Po tym jak krzyknąłem "latarnia za 300pkt" ktoś walnął i był to chyba kol. Mariusz :lol:

Opublikowano
Oby tak dalej. Szykuj Meteor jakiegoś WWII to się poganiamy na serio

No właśnie... Jedna tylko uwaga... japim, mi też tak pisałeś jak byłem początkujący a potem Cię nie było na żadnych zawodach :( Mam nadzieję że w tym roku się spotkamy na 1/12 :)

|

|

\/

Opublikowano

Piotrek, a czemu to nie ma Cię na liście zgłoszeń na EASG 2009 ? pozostało jedno miejsce, a później to będziesz musiał liczyć, że ktoś z innego kraju zwolni miejsce.

Opublikowano
Piotrek, a czemu to nie ma Cię na liście zgłoszeń na EASG 2009 ?

Nie jadę na ESAG bo chcę się skupić na zawodach krajowych. Pozatym koszty wyjazdu są.... no duże (przy obecnym kursie euro 200zł wpisowe) do tego to ubezpieczenie :o

Za tą kase wolałbym sobie kupić silnik :mrgreen:

Opublikowano

No ale bez tego niezdobedziesz kolejnego pucharu do kolekcji i nic niedopiszesz pod spodem. 8) :twisted:

Opublikowano
Nie jadę na ESAG bo chcę się skupić na zawodach krajowych.

No to czekam na zawody ESA we Wrocku. Macie jakieś plany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.