robertus Opublikowano 29 Lutego Autor Opublikowano 29 Lutego 4 godziny temu, marnod2 napisał: Mam na myśli te niebieskie te niebieskie to jest jakieś zdjęcie plakatu z internetu. Model rysowałem na podstawie przekrojów dla modelarzy redukcyjnych 1:72, bodajże z Aero. Jak nie masz tych to mogę wkleić.
Gość Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 15 godzin temu, marnod2 napisał: Błędy to krótsze skrzydła po 15mm na stronę, tyleż samo na długości kadłuba Dla typowej wielkosci modelu latajacego to nie jest wiele i da sie latwo skorygowac w Photoshopie (badz rownorzednym programie darmowym) na podstawie przeliczonych do zadanej skali wymiarow oryginalu, a te ostatnie chyba nie sa trudne do zdobycia w sieci. Mysle, ze poradzisz sobie bez problemu, wiec tragedii nie ma.
Gość marnod2 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Witam. Dziękuję za szybką odpowiedź. Posiadam te rysunki. Jeszcze jedna prośba, odległość pomiędzy początkiem skrzydła a początkiem statecznika (alieron) i długość przodu kadłuba do skrzydła. Wystarczy zwykły pomiar metrowka. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
robertus Opublikowano 28 Kwietnia Autor Opublikowano 28 Kwietnia W tym roku będzie 80 rocznica D-day. Pomyślałem sobie, że odświeżę malowanie przez nawiązanie do jednego z okolicznościowych malowań jakie miał A-10 2
robertus Opublikowano 8 Lipca Autor Opublikowano 8 Lipca Piknik Piankoloty,Turlej 2024 i sesja air to air dzięki BansRC 1
Rekomendowane odpowiedzi