robertus Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Nawet w rozsądnej cenie. I przesyłka do przyjęcia https://pl.aliexpress.com/item/32978020628.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Obejrzałem i faktycznie fajny. Spora długość. Gratuluję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Nie kupiłem, starczy mi moich, he he. Ale może ktoś się zainteresuje modelem co nie kosztuje 1500zl plus przesyłka 500zł, jak to zwykle można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Fajny - ale to cena za samą piankę + 2 puste EDFy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Oczywiście, ale może to i lepiej. To jest stary model i pewnie i tak trzeba by wszystko wymienić. Jak na rozmiar to sądzę, że wart uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi