maruta82 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Poszukuję pierwszych gogli do fpv Czy ktoś miał doczynienia z modelem od Skyzone cobra x? Specyfikacja wygląda na dobrą a i cena też wydaje się spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Nie mialem osobiscie do czynienia ale slyszalem w necie sporo pozytywnych opinii. Ten Pan z linku tez zachwala. To nie bedzie na pewno zly wybor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Może trochę późno dodaje odpowiedź ale od marca latam na cobra x. Jakość najlepsza ze wszystkich kubłów jakie miałem na twarzy, a trochę ich było (nie wszystkie były moje) oraz bije starsze fatsharki, nie wiem jak hdo i hdo2, ale starsze nie maja co nawet konkurować jeżeli mowa o obrazie. Odbiornik też rewelacja, na tych samych antenach z prodrone mniej śnieży i jakby trochę dalej mogę polecieć zanim zerwie sygnał wideo, ale ostatnio tylko do retransmisji 1,2-5,8ghz używam tych gogli więc więcej nie powiem na temat odbiornika. Możliwość włożenia baterii 18560 jest spoko ale wystarcza na około 20-30min i raz mi "zgasły" podczas lotu, więc z tyłu na pasku mam pakiet 18650 3s1p. DVR ładnie nagrywa, nic nie obcina z obrazu który widzisz w goglach i podoba mi się "inteligentne dvr" czyli włącza się samo gdy odpalisz model i pojawi się obraz w goglach i wyłącza gdy wyłączysz model (straci link wideo) dzięki czemu nie musisz pamiętać o włączeniu dvr i nie nagrywa niepotrzebnie wojny mrówek na ekranie gdy gogle są włączone a nie ma linku wideo. Są też gabarytowo bardzo małe jak na kubły, a dzięki budowie peryskopowej obraz jest duży. Mnie zawsze zależało na jak największym obrazie w goglach, aby mieć wrażenie jakbym siedział w kinie ponieważ głownie latam skrzydłami, racerami mało i tam duży ekran bardziej przeszkadza niż pomaga. Plastiki i pasek są dobrej jakości, nic nie trzeszczy i jak dobrze wkleisz gąbki to nie ma prześwitów światła. Pewnie trochę może wpadać światło u osób które noszą okulary ale jeszcze się do nich nie zaliczam więc nie wiem. Za te pieniądze lepszych kubłów nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi