witold_pi Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 ccc czyli cena czyni cuda to ile dajesz za używkę z pudełkiem i instrukcją ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron99 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 No proszę a jednak .Jeśli możesz to proszę o zdjęcia i wstępną cenę na priv. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Pamietam jedna Gielde modelarska , ktos przyniosl wiadro ktore bylo wypelnione Jaskolkami (silnikami ) m.inn. ,byly J-1 J-2 oraz nowe silniki J-0 , exportowe z czarna eloxacja i drobniejszym piaskowaniem .... mimo wysokiej ceny jak na tamte czasy (ale jednakowej dla kazdego motorka ) w ciagu godziny wiadro bylo puste....oczywiscie skorzystalem ... Kazdemu zainteresowanemu tematem Zycze takiego spotkania z Wiadrem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron99 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 ccc czyli cena czyni cuda to ile dajesz za używkę z pudełkiem i instrukcją ? Albo daj proszę email ja mu podam A on napiszę i się dogadajcie lub nie (jak wolisz). Rozmowa tylko w języku angielskim lub czeskim.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Aron99 napisał: Rozmowa tylko w języku angielskim lub czeskim. czyżby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeknowak Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Na olx pojawił się silnik fegad wizualnie nawet nie straszy .Może kogoś zainteresuje. Niestety nie moja oferta -szkoda bo to już zabytek https://www.olx.pl/d/oferta/silnik-modelarski-CID767-IDKjLCx.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 tylko cena straszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 24 minuty temu, tomeknowak napisał: Na olx pojawił się silnik fegad wizualnie nawet nie straszy .Może kogoś zainteresuje. Niestety nie moja oferta -szkoda bo to już zabytek https://www.olx.pl/d/oferta/silnik-modelarski-CID767-IDKjLCx.html i po lekkim tuningu optycznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Mamy go? nasz ma numer 170 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 W dniu 26.04.2021 o 19:20, stan_m napisał: Służy wyłącznie do pokazywania i chwalenia się! Wiesz , ze teraz pokazywaczy scigaja takie specjalne bojowki ? Jak juz Cie zlapia , to pokaza calemu swiatu na jutubie i bedzie wstyd ? W dniu 27.04.2021 o 16:26, Janeczek napisał: Pamietam jedna Gielde modelarska , ktos przyniosl wiadro ktore bylo wypelnione Jaskolkami (silnikami ) m.inn. ,byly J-1 J-2 oraz nowe silniki J-0 , exportowe z czarna eloxacja i drobniejszym piaskowaniem .... mimo wysokiej ceny jak na tamte czasy (ale jednakowej dla kazdego motorka ) w ciagu godziny wiadro bylo puste....oczywiscie skorzystalem ... Kazdemu zainteresowanemu tematem Zycze takiego spotkania z Wiadrem ! Ja , jak kiedys bylem na Ukrainie na weselu , to przyniesiono bimber w wiadrze i rozlano ( bezposrednio na stolach ) do duzych karaf . Nikomu ( nawet zainteresowanemu ) nie zycze takiego spotkania z Wiadrem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi