Kacperozmc Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, mam pytanie, czy ktoś posiada rysunek techniczny modelu jakiegokolwiek samolotu, chodzi mi głównie o skrzydło, z dokładnymi wymiarami? Potrzebuje takiego rysunku do zrobienia projektu w programie CAD. Zależy mi aby rysunek zawierał wszystkie części wewnątrz skrzydła. Cytuj
Konrad_P Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zanim zaczniesz o cokolwiek pytać proszę przeczytać ze zrozumieniem regulamin naszego forum. W tym wątku nikt ci nie odpowie a jeśli nawet to zostanie ten post skasowany. Cytuj
qba Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dodam od siebie: regulamin masz tutaj: Na naszym forum mamy taki zwyczaj że witamy się z resztą użytkowników, piszemy co nas tu przygnało, czego oczekujemy etc Dzięki takiej selekcji zmniejszamy do minimum ryzyko osób które wpadają tu żeby trollować lub tylko coś sprzedać w giełdzie. Cytuj
Konrad_P Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Myślę że temat można zamknąć ponieważ załatwiliśmy sprawę przez PW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi