Kacperozmc Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, mam pytanie, czy ktoś posiada rysunek techniczny modelu jakiegokolwiek samolotu, chodzi mi głównie o skrzydło, z dokładnymi wymiarami? Potrzebuje takiego rysunku do zrobienia projektu w programie CAD. Zależy mi aby rysunek zawierał wszystkie części wewnątrz skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zanim zaczniesz o cokolwiek pytać proszę przeczytać ze zrozumieniem regulamin naszego forum. W tym wątku nikt ci nie odpowie a jeśli nawet to zostanie ten post skasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dodam od siebie: regulamin masz tutaj: Na naszym forum mamy taki zwyczaj że witamy się z resztą użytkowników, piszemy co nas tu przygnało, czego oczekujemy etc Dzięki takiej selekcji zmniejszamy do minimum ryzyko osób które wpadają tu żeby trollować lub tylko coś sprzedać w giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Myślę że temat można zamknąć ponieważ załatwiliśmy sprawę przez PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi