jacekplacek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Kabel trener uczeń Graupner MX-12 35 MHz jak zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 GRAUPNER MX 12 Charakterystyka: Dwukierunkowa komunikacja pomiędzy nadajnikiem, a odbiornikiem Bezprzewodowa funkcja uczeń / trener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 niestety tak jak piszesz jest w nadajnikach 2,4GHz, tylko, że ja mam oba nadajniki 35MHz, a tam jest to na kablu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 https://pitlab.pl/interfejs-fms.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 z jednej strony jack mono, a z drugiej stereo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 We flysky kabel jack jest stereo tyle, że przekrosowane są kanały lewo-prawo. Być może u Ciebie było by tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 oba mono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 może być obustronnie mono, ale stereo też niczego mi nie zepsuło, tylko nadajniki sie wzajemnie zasilają, tz. jak sie jeden z nich wyłączy to i tak działa zasilany kablem stero, przez drugi nadajnik, nic złego się z tym nie dzieje do próby wykorzystałem zwykły kabel z dwustronnymi końcówkami stero i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi