cZyNo Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 Rozpoczynamy!! jest 19 pilotów. Wszyscy co się zapisali wiatr 7-9ms https://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=2056 I pierwszy start 4 1
cZyNo Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 Walka straszna zabawa przednia. Krzysiek nas odwiedził i się wciąż z nas śmieje ?
cZyNo Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 I już po pierwszym dniu. Spodziewałem że natura będzie rozdawać karty, choć może nie aż tak Odlataliśmy 4 pełnie kolejki, choć pod koniec czwartej wiatr zaczynał robić znaczące psikusy i co do siły wiatru jak i kierunku. Rozpoczęlismy 5 rundę, ale po wielu reflightach i niedolotach, sędzia zakończył zawody. Najbiedniejszy to był Paweł Ż. któremu natura za wszelką cenę chciał udowodnić że może spróbować polecieć na zawodach F3F kolejkę w 10 minut. Ale przynajmniej sobie lotogodzin nabił - nie dość ze wolno w konkursie, to jeszcze został niekwestionowanym liderem reflightów Najbardziej zadowolony może być mały Michał - pierwsze zawody i naprawde dobrze i pewnie lata Oczywiście jak to na zawodach, najlepsi prowadzą. Jurto o 9 zaczynamy kolejny lotny dzień - mamy nadzieje że z silnym wiatrem i równym dla wszystkich przez cały dzień! (mam nadzieje że prognozy tym razem się sprawdzą ) 1 1
GWFC Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 3 godziny temu, cZyNo napisał: I już po pierwszym dniu. Spodziewałem że natura będzie rozdawać karty, choć może nie aż tak Po prostu nie wiedziałeś, jak wykorzystać dobre warunki. ? Kamil tak. ? 1
cZyNo Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Opublikowano 9 Maja 2021 No i udało się rozegrać pierwsze zawody o PP f3f od 2019 roku ?????? Warunki bardzo zmienne i bardzo wk... dopiero od 8 rundy pogoda się ustabilizowała. wyniki na f3xvault 4
Czaro Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 8 godzin temu, cZyNo napisał: My już 30 mun latamy ? Czapki z głów! 1 1
pabork Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 Po tym rzucie zawodnik był liczony ale sędzia nie odgwizdał k.o. 1
janegab Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 wspaniałe zawody..piekna pogoda i lokalizacja...uczyć sie podglądać najlepszych..
Rekomendowane odpowiedzi