Granacik Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Pogoda ma być w niedzielę ładna. Jadę przewietrzyć autka. Ktoś jeszcze się skusi? Powinienem już być koło 10:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Jakbym bliżej mieszkał... to już bym się szykował... udanego wypadu.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Był kiedyś piękny tor w Szprotawie, miałbyś prawie pod nosem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 W Wolsztynie na Latina Racing jest superacko, czasami robią "dni otwarte". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 No i było latane. Był jeszcze ze mną kumpel ze swoim HPI Pulse 4.6. Ale nie obyło się bez przygód. Koledze odkręciła się śrubka (i przepadła) od drążka kierowniczego ale dopiero gdzieś po 5 baczkach. Zdążył się najeździć. Elektromonster Młodej ogłupiał. FC ciągle się restartował. Biedna nie pojeździła w goglach. A mi zastrajkował silnik w Virusie. Nie szło dziś go wyregulować i na deser padło sprzęgło w rozruszniku. Ale Savage i Overheater przepaliły z pół litra. Dalej doskwiera brak fotoreportera. Jak kolega jeździł to ja go serwisowałem, jak ja to on mnie. I nie było jak fotek robić. Jedynie jak się jeszcze rozstawialiśmy udało się cyknąć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Żerań? Zdjęcia? Kropka! Zaczynam rozglądać się za możliwością złapania kontaktu w realu z modelarzami. Chętnie pojawię się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 a to z wielką przyjemnością zapraszamy! jak będę jechał na tor to z wyprzedzeniem dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 W dniu 8.05.2021 o 23:45, Granacik napisał: Był kiedyś piękny tor w Szprotawie, miałbyś prawie pod nosem. O widzisz , Szprotawa to moje strony. Od mojej wioski to tylko 15km. Na dawnym radzieckim lotnisku z czasów zimnej wojny (został jescze pas betonowy) latałem Wicherkiem. Błażej , fajnie ,że działasz teraz takie czasy ,że nic nikomu się nie chce więc tym bardziej to cieszy ze jeździcie. Co prawda auta to zupełnie nie moja dziedzina ale spoko ja cenię ludzi z pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Niedziela (11.07) zapowiada się ładnie więc pewnie pojawię się na torze przed południem. Może ktoś jeszcze chce polatać nisko nad ziemią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kropka Opublikowano 11 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Dziś wizytowałam warszawski tor na Żeraniu. Nie specjalizuję się w fotografii sportowej, a tym bardziej w czymś tak dynamicznym, jak samochody popierdzielające na torze : ) Mimo wszystko, powstało nieco fotek, które zamieszczam... Oprócz latających samochodów, trafiło się też latające coś innego i to ze skrzydłami. Przydałaby się możliwość osadzania galerii na Forum. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Brakuje mi na tych zdjeciach dzieci. Bo rozumiem, ze to one bawia sie tymi zabawkami, samochodzikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 1 minutę temu, ret1911 napisał: Brakuje mi na tych zdjeciach dzieci. Bo rozumiem, ze to one bawia sie tymi zabawkami, samochodzikami? Taak,starsze dzieci tak ok.30lat wzwyż?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Czerwonym kierował młody człowiek stojący pośrodku na tym zdjęciu: https://www.redrc.net/2016/04/arkadiusz-smyk-wins-at-polish-indoor-champs/ Niebieskim natomiast kierował nasz forumowy kolega -- @Granacik Mucha ze zdjęć latała luzem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Fajne zdjęcia,tylko chyba trzmiel by się obraził,że nazwałaś go muchą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Dzięki Agnieszko za foty, szkoda tylko, że się mój "Pink Savage" nie załapał na foty w locie. Co do samego wypadu to było dla mnie średnio udane. Virus nadal ma kłopoty z odpalaniem. Wszystko przez to, że poprzednim razem spełnił się czarny sen każdego posiadacza spalinówki a mianowicie silnik zassał piasek przez dziadowski filtr. Miał taki pałer, że wessał gąbkę a przez szczeliny poszedł piach. Na szczęście to bardzo drobny pył i jakoś tuleja z tłokiem nie oberwała ale oneway padł. Mycie nic nie dało i trzeba będzie wymienić. Potem okazało się, że zapomniałem apki do Overheatera (ten niebieski). Przełożyłem odbiornik z Virusa ale zapomniałem przykręcić klapki od radioboxa i sobie gdzieś poszła w trawę. A przy Savage'u odczuwalny był brak serwisanta. Niestety nie lubi za długo na wolnych chodzić i zanim zdążyłem wbiec na podest to potrafił zgasnąć. Może z dwa kółka nim zrobiłem. Najlepsza zabawa jak się we dwóch przyjedzie. Jeden pojeździ drugi serwisuje. Niestety kumpel z którym śmigam był akurat w delegacji. A jak w trzech by się pojechało to dwóch mogło by jednocześnie jeździć. Młoda też dużo nie pojeździła. Złapała plecki i całkowicie połamało się mocowanie antenki VTX. Muszę jakieś solidniejsze wydrukować. No i tor strasznie zarósł. Nawet Sava, który jest największy, ciężko zauważyć przez trawy na najdalszym prawym narożniku. Jak by ktoś znalazł czarną klapkę z zieloną antenką (jak na zdjęciu poniżej) to moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 No to se w tym sezonie pojeździliśmy... https://warszawawpigulce.pl/plonie-tor-modelarski-zeran-off-road/ Jakieś mendy społeczne, odpady cywilizacyjne, podpaliły obiekty na torze. Co komu to przeszkadzało? Oczywiście sprawców pewnie nigdy nie znajdą... (foto z linku powyżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi