Osa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja za stary jestem i za wygodny, żeby mi :ass: marzła teraz na dworze, to w ciepełku kręcę się "tekturowymi samolotami" - jak halówki nazywa moja szanowna .Żebym łaskawie nos wystawił na lotnisku, temperatura musi przekroczyć 10°C - inaczej w kościach mnie łupie i stawy trzeszczą ;-) . Oj Ładziu, Ładziu wstydź się.... toż to ledwo po trzydziestce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A ja ostatnio zadzwoniłem do modelarnia.pl i wiecie co usłyszałem ? Że depronu nie wysyłają, bo... płyta przekracza dopuszczalny rozmiar i musi być wożona na paletach :\\. Dziwne - Wam wysłali, czy odebraliście osobiście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja jestem z Lublina, Maciek z Chełma - logiczne że wysyłali Z tym że to nie była 1 płyta, tylko w moim przypadku kilka depronu plus EPP. Dzwoniłem do nich na numer warszawski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja też dzwoniłem na numer warszawski i usłyszałem to, co Wam powiedziałem - chcialem zamówić 5płyt 3mm i problemem według sprzedającego nie było to, że depron jest kruchy, tylko rozmiar który wymagał wożenia na paletach :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 I co z tego, że teraz mieszkam pod Wawką (pochodzę spod Biłgoraja) i mogę odebrać osobiście- jak nie ma w modelarnia.pl. To nowe źródło? Ciekaw jestem przeogromnie co i jak. Może przy zakupie całej paczki będzie upust? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Adam - jest w modelarni . Własnie z powodu tego dzwoniłem do sklepu - kiedy będzie dostawa. Okazało sie że mają 20płyt ? ale jak pisałem - nie wysyłają z powodu rozmiaru . Chyba że zdążyli wyprzedać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A mieli do mnie dzwonić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Czyli mam rozumieć, że depron w modelarnia.pl sie znalazł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Nie wiem nie dzwoniłem tam ale jutro podjadę żeby mnie Ładziu nie ubiegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 O, jakie miłe zaskoczenie ! A ja zawsze kupowałem biały w sklepie w Poznaniu w cenie 10 zł za 3mm i 18 za 6mm :evil: To była dopiero tragedia.Dobrze sie też składa, że mam w planach depronowego jet'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja depron kupuje w Lublinie;] W sklepie Komfort, co prawda jest to sklep z dywanami, panelami i różnymi innymi duperelami. Z tego co wiem to Lublinie depron mozna kupic tylko w tym sklepie;/ . Raczej nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. Jeśli chodzi o ceny to "są niskie" niestety kupowałem tam rok temu-nie pamiętam dokłądnie, ale kupowałem tam materiał na RWD-5 , zapłaciłem około 25zł za 2*3mm i 2*6mm i jeszcze starczy mi na małą akrobatke :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Z tego co wiem to Lublinie depron mozna kupic tylko w tym sklepie;/ . Ostatnio szukałem w Lublinie depron i oczywiście znalazłem w Komforcie 3mm jak i 6mm. Jeszcze w Obi był ale tam to tylko 3mm widziałem, więc nie wiem czy mają 6mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 W OBI mają 2, 3 i 6 mm ale rowkowane. Trzeba kupić całą paczkę jeśli chodzi o 3 i 6mm, 2mm słabo się nadaje na cele modelarskie bo jest za miękki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 u mnie jakimś niesłychanym fartem mają depron 3 i 6mm niestety oba rowkowane ale bardzo tanie 3mm - 3 zł za metr kwadratowy 6mm - 4 zł za metr kwadratowy jak na razie kupiłem po metrze na rwd-5 i to z pewnością starczy czyli za materiały za rwd-5 zapłaciłem 7 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak byłem w ubiegłym roku w OBi i sie o Depron pytałem , to gośc tylko oczy zrobił i wzruszył ramionami, że o depronie nigdy nie słyszał ;D Ale fajnie wiedziec ze jest w obi-będe miał blizej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja się nie dziwię trzeba było spytać o podkład pod panele podłogowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Fakt, ale wtedy nie wiedziałem do czego sie go stosuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 w OBI faktycznie sprzedają "na pudła" ale już w Castoramie jest dostępny na sztuki. Zielony, rowkowany 6 mm i szary/czarny, rowkowany 3 mm. W Komforcie jest dostępny zielony, gładki 6 mm i zielony, rowkowany 3 mm - na sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Tak tylko, że ten depron jest całkiem inny niz biał ze sklepu modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 No wiesz, porównaj sobie ceny, 3zł a 12zł za płytę depronu to różnica. :roll: Ale czy to przeszkadza? :roll: [większość lata (ja również) na 'nie z modelarskiego' i też latają te modele :wink: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.