AKocjan Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Poradnik dotyczący metodyki lądowań modelami "odrzutowców" o napędzie EDF wyposażonych w chowane podwozie oraz klapy. W filmie zależało mi na ukazaniu problemów oraz błędów jakie można popełnić podczas lądowania tymi modelami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Dobry materiał. Duży plus za pokazanie sytuacji ze swojego latania. Teoria poparta doświadczeniem. Dodałbym jeszcze informację o używaniu steru kierunku w fazie lądowania do korygowania położenia samolotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koriolan2 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Bardzo ciekawy materiał . Dużo można się nauczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 @robertus faktycznie o tym nie wspomniałem, jest tylko wzmianka o trzymaniu centralnej podczas lądowania. Dzięki @koriolan2 dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Ciekawy materiał który można zastosować do każdego modelu.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 23 godziny temu, Marek_Spy napisał: Ciekawy materiał który można zastosować do każdego modelu. Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi