AKocjan Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Poradnik dotyczący metodyki lądowań modelami "odrzutowców" o napędzie EDF wyposażonych w chowane podwozie oraz klapy. W filmie zależało mi na ukazaniu problemów oraz błędów jakie można popełnić podczas lądowania tymi modelami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Dobry materiał. Duży plus za pokazanie sytuacji ze swojego latania. Teoria poparta doświadczeniem. Dodałbym jeszcze informację o używaniu steru kierunku w fazie lądowania do korygowania położenia samolotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koriolan2 Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Bardzo ciekawy materiał . Dużo można się nauczyć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKocjan Posted May 24, 2021 Author Share Posted May 24, 2021 @robertus faktycznie o tym nie wspomniałem, jest tylko wzmianka o trzymaniu centralnej podczas lądowania. Dzięki @koriolan2 dziękuję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_Spy Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ciekawy materiał który można zastosować do każdego modelu.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKocjan Posted May 25, 2021 Author Share Posted May 25, 2021 23 godziny temu, Marek_Spy napisał: Ciekawy materiał który można zastosować do każdego modelu. Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKocjan Posted June 3, 2021 Author Share Posted June 3, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts