Skocz do zawartości

Udostępnianie prywatnego klipu na youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dotyczy jak to zrobić, do tej pory nie udało mi się. Oczywiście wpisuję mail osoby, której chcę udostępnić ale nic z tego.

Opublikowano
Cytat

Możesz zaprosić innych użytkowników do oglądania filmu prywatnego, wpisując poniżej ich adresy e-mail. Aby zaproszone osoby mogły obejrzeć ten film, muszą zalogować się na swoje konto Google.

Zaproszeni mają konto na Google?

Inny sposób to ustawić film jako niepubliczny i wysłać linka.

Opublikowano

Dodatkowo jak ktoś dostanie taki prywatny film to musi być zalogowany na YouTube podczas wchodzenia w link na tym samym koncie co mail i co ważne musi to być odpowiedni kanał, czyli jeśli mamy na jednym mailu dwa kanały jeden ten "pierwszy", a drugi pod inną nazwą to należy przelogować się na ten domyślny, sam się dziwiłem bo przecież byłem zalogowany na odpowiednim mailu na YouTube, a nie mogłem obejrzeć udostępnionego mi filmu, a okazało się że musiałem jeszcze zmienić kanał a właściwie przełączyć na kanał bez kanału :D.

Tutaj:

image.png.1676cc11b9530d4e9579b421b807f77f.png

A potem być może tutaj:

image.png.3c459c3110fe74d5d2a7c250cf970cf8.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.