Irek M Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Pytanie dotyczy jak to zrobić, do tej pory nie udało mi się. Oczywiście wpisuję mail osoby, której chcę udostępnić ale nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Cytat Możesz zaprosić innych użytkowników do oglądania filmu prywatnego, wpisując poniżej ich adresy e-mail. Aby zaproszone osoby mogły obejrzeć ten film, muszą zalogować się na swoje konto Google. Zaproszeni mają konto na Google? Inny sposób to ustawić film jako niepubliczny i wysłać linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Ale jak mają na yt to chyba i na gogle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 A jak zakładali konto, kiedy YT nie było jeszcze Google? To tylko moje domysły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Możesz nie zapraszać a przestawić dla osoby której podasz link. Trochę mniej security, ale tez mniej upierdliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dodatkowo jak ktoś dostanie taki prywatny film to musi być zalogowany na YouTube podczas wchodzenia w link na tym samym koncie co mail i co ważne musi to być odpowiedni kanał, czyli jeśli mamy na jednym mailu dwa kanały jeden ten "pierwszy", a drugi pod inną nazwą to należy przelogować się na ten domyślny, sam się dziwiłem bo przecież byłem zalogowany na odpowiednim mailu na YouTube, a nie mogłem obejrzeć udostępnionego mi filmu, a okazało się że musiałem jeszcze zmienić kanał a właściwie przełączyć na kanał bez kanału . Tutaj: A potem być może tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi