Bartek Piękoś Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 W momencie startu - opad szczeny. Myślałem, że dopiero kołuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 No nieźle... jaki gładki ten start.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Z takimi parametrami, to nie dziwne Span: 19 ft / 6 meters Weight: 10.8 lbs / 4.9 kg Power: 4 Scorpion electric motors (weight 87gr each) with reduction of 6.7/1 Propeller: 18.5"x20" Made of balsa wood and covered with Oracover Air Indoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 A widzieliście minę pilota jak pęka, umieszczony w kadłubie balon z helem? Ja też nie, ale zapewne byłaby godna uwiecznienia na fotografi. No już dobrze, dobrze... Nawet pożartować nie wolno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Do takiego latania takim modelem warunki muszą być perfekt. Inaczej efektu nie ma. Ale fakt, pilot też zrobił robotę i wyszło "gładziutko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi