utopia Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item534682421_plany_modelu_samolotu_spad_51_c_1_super_unikat.html#gallery pomijam cenę oraz resztę ..ilość błędów ortograficznych wręcz rzóciła mnie na kolana swoją drogą ciekawe czy to autentyk czy sprawna kopia? moje wątpliwości wzbudził wpis- wystawiam tylko raz - skąd ten pośpiech ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie wiem czy zauważyłeś na drugim i trzecim zdjęciu w tytule zamiast "schemat" jest "szemat". Czy wtedy tak się pisało, czy to też jego błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Aż takiej wiedzy nie posiadam na temat historii naszego języka ale po wpadkach ministerialnych z zakupem kopii orderów wziętych za oryginały i paru wpadkach muzeów z falsyfikatami bywam ostrożny . Jeśli to oryginał to wartość historyczna jest olbrzymia i bezsprzeczna natomiast materialna .... tutaj nie dyskutuję.. Ale ktoś kto sprzedaje cenne i wartościowe przedmioty i wali orty w opisie zdecydowanie nie wzbudza mojego zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Szczególnie ciekawie stoi sprawa wysyłki: 5zł? za coś co kosztuje 5000zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ciekawostką jest to, że po wpisaniu "szemat" w google, nie wyskakuje absolutnie nic. Jak bym w to specjalnie nie wierzył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 pomijam cenę oraz resztę ..ilość błędów ortograficznych wręcz rzóciła mnie na kolana swoją drogą ciekawe czy to autentyk czy sprawna kopia? Podobno dysgrafia jest zaraźliwa... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Podobno dysgrafia jest zaraźliwa... :mrgreen: ale wynaleziono już lekarstwo i to wcześniej niż wynaleziono dysgrafię... lek nazywa się dyscyplina kolega nie wyczuł podtekstu ( a ja zapomniałem wytłuścić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 kolega nie wyczuł podtekstu ( a ja zapomniałem wytłuścić ) no ba ja uRZywam takiego stylu dla kÓmajONcyH inaczej... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.