noker Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Granacik napisał: z Hiszpanii... Jak zamawiałem to w CZ był już out of stock. Zobaczymy jak z tego wybrną. Miał być 1-Week Delivery... Gwarantowany... Moja zamówiona 19go dzisiaj zostala nadana. Też z Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Proszę o kontakt osoby które zamówiły w/w drukarki po 2021-08-19 05:30:29 i zamówienia otrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Moje zamowione byly 18.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Zamówiłem 2021-08-19 09:41 Przesyłka EU Priority Mail a tracking wygladał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Drgnęło w gaciach. Jedna już jedzie a druga rzekomo po 17.09 ma być wysłana. Cierpliwy ze mnie gość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 W dniu 18.08.2021 o 21:09, japim napisał: Jakbyś mial problemy to pomoge. Tez wzialem - to bede mieć doświadczenia z pierwszej reki. Minęło 5 miesięcy i dopiero znalazłem czas na złożenie drukarki. W sumie zeszlo się 2.5 gdziny. Próbny wydruk - warstwy ogólnie ok, ale po 20 minutach zaczął gubić kroki na Y... wrócę do tematu ze sterownikami 2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi