robert.pilot Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Dziś obchodzimy Święto Lotnictwa Polskiego. https://www.pansa.pl/28-sierpnia-swieto-lotnictwa-polskiego/ Wszystkim życzę tyle lądowań ile startów, i szczęśliwych powrotów do domu... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ja,też mam dzisiaj święto,strzeliła 70-tka,nie wiem kiedy?. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Godzinę temu, tytan12 napisał: ,strzeliła 70-tka to no Wszystkiego Naj,....Naj Witku? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 20 godzin temu, tytan12 napisał: też mam dzisiaj święto,strzeliła 70-tka Wszystkiego najlepszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Dziękuję kolegom za życzenia,w modelarstwie też strzeli mi za niedługo 55 latek kombinowania,. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 41 minut temu, tytan12 napisał: Dziękuję kolegom za życzenia,w modelarstwie też strzeli mi za niedługo 55 latek kombinowania,. buty to miałes topowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 He,he i spodnie sztruksowe,rok chyba 65. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 "70". i dalej modelarz , to mnie bardzo motywuje bo wtedy czasu do woli ( tak wiem że zdrowie troszkę słabsze etc) ale stres i praca robi swoje ...tak więc też życzę koledze zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Samego zdrowia życzę ! Delfin ? Radio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 3 godziny temu, ahaweto napisał: Samego zdrowia życzę ! Delfin ? Radio ? Tak,Delfin,radio samoróba(superreakcja)serwo silnik z rolką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi