Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy do modelu Zlin 50 o rozpiętości 286 i wadze 18kg wystarcza serwa 20kg na lotki lub wysokosc 

Latam spokojnie podstawowa akrobacja  

Opublikowano

Kurczę ten post nic mi nie mówi 

Niech się wypowie ktos z doświadczeniem czy te serwa wystarcza czy nie, proszę o prostą odpowiedź 

Opublikowano

Panowie ja nie umiem tego policzyć 

Ktos ma podobny model i wie jakie serwa będą odpowiednie 

Myślałem nad serwami kingmax 20.26kg na lotki i może na wysokość A kierunek 25 kg hitec bo takie mam 

Opublikowano

Na kierunek 25kg to na pewno za mało , bardziej celował bym w najbiedniej 35kg , albo dwa takie kingmaxy 20kg ale wtedy dojdzie ustawianie i zgranie dwóch serw na jednym sterze.

Co do reszty to się nie wypowiadam, ale 20kg na wysokościach to też chyba za ubogo.

Opublikowano

Witam 

Jest wyrażnie napisane  Zlin 50 to nie jest model  3d i serwa o mocy 20 kg spokojnie wystarczą .

Napisz jeszcze jaki motor to napędza .

Opublikowano

W tym układzie siła 20kg wystarczy jedynie na lotki ze względu na ich długość można założyć po 2 mniejsze serwa .Przy jednym serwie zamontuj ciężarek w wyważeniu lotki .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.