jarek27 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Witam wszystkich chciałem zapytać i poradzić się kolegów z forum jak radzicie sobie z dokladnym wyznaczeniem osi wzdłużnej kadłuba ..tzn.os od wręgi silnikowej do ogona na której to mocujemy statecznik pionowy modelu??zdjęcie poglądowe budowanego modelu.dodam jeszcze że wręga silnikowa jest pod kątem 90 stopni do tej że osi kadluba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Linia na desce montażowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ja używam jako deskę montażową płytę kartonowo-gipsowąj Prosto i tanio, a po skonczonej budowie na smieci.Rysuję odpowiednio linie i w/g nich montuję kadłub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Dzięki bardzo czyli stare wypróbowane sposoby najlepsze sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 ja podobnie rysuję na "blacie" stołu montażowego. ale widziałem na zdjęciu u kolegi takie nowoczesne laserowe , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 ..haha jest teraz na rynku wszystko ?ale ja też jakoś stare metody stosuje i buduje z planów wszystko czysta ręczna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi