Michal4x4 Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Dobry wieczór, Znowu czasu dużo upłynęło z tym usterzeniem; ale już wszystko mam nadzieję będzie chodzić; bowdeny poprowadzone przy listwie spływu statecznika i wyprowadzone na spodzie i połączone "zetką" ze sterami kierunku; linki i orczyk chodzą dość lekko - jesli nie zepsuję połączenia drucików na końcu montażu to powinno być ok; większość konstrukcji stat i sterów jest z balsy 0.6 mm; od jutra mam nadzieję zabieram sie za skrzydła; Cdn. Pzdr. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Myslalem , ze "paskudztwo" polecialo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek 77 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Michale dopiero dziś natrafiłem na twój temat- jestem pod wielkim wrażeniem twojej pracy - pozazdrościć dokładności. Model bardzo mi się podoba i ma ciekawą historię ( masz ładne miejsce pracy - takie jak lubię "uporządkowany chaos" ) Efekt wspaniały - kibicuję i będę obserwował. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Dobry wieczór, Wycinanie wszystkich nacięć w żeberkach zajęło sporo czasu ale potem złożenie skrzydełek poszło dużo szybciej; teraz trzeba zrobić tu i ówdzie pokrycie i połączyć w całość!cdn. Pzdr, M Ps Tomek - dzięki!! Moje miejsce pracy podlega stopniowej atrofii, coraz więcej jakichś różnych "przydasiek" a blatu coraz mniej....:( coś będę musiał wykombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michal4x4 Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) Dobry wieczór, Zrobiłem panel środkowy łączący płaty żeby móc zobaczyć całość choćby na chwilę;) no, jak na moje warunki to zaiste Goliat - prawie metr rozpiętości!;) Jeszcze go nie ważyłem... To teraz czas na lotki i ich napęd; cdn. Pzdr, M Edytowane 19 Lutego 2022 przez Michal4x4 Poprawienie błędu 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Wyglada prawie jak ARADO 234 ? Ladna robota Michal ! Moze nie bedzie wcale taki brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Widziałem Żubra na żywo ten to był brzydki, ciekawe czy Francuz go przebije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Michał jestem zaniepokojony już ponad miesiąc i nic nie zamieściłeś z budowy brzydala. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 W dniu 1.04.2022 o 19:44, Grifon napisał: Michał jestem zaniepokojony już ponad miesiąc i nic nie zamieściłeś z budowy brzydala. ? Już prawie rok . Poleciał ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 24 minuty temu, young napisał: Już prawie rok . Poleciał ???? Michał jestem zaniepokojony już prawie rok i nic nie zamieściłeś z budowy brzydala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi