daras Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Witam. Mam problem z kadłubem jak widać na fotce pręt usztywniający skrzydła jest dość mocno przestawiony. Normalnie bym oddał na reklamacje, ale w kadłub wkleiłem już gniazda klap i lotek, tak samo w skrzydła wkleiłem wtyczki serw. Ma ktoś może jakiś pomysł jak to wyprostować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 A może to statecznik poziomy jest krzywo wklejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Może być tak jak pisze Robert . Sprawdź wperw to. Jeśli tak nie jest, trzeba pruć bagnet i wklejać od nowa tak żeby było prosto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Statecznik jest prosto, zdjęcie pewnie tego nie oddaje ale naprawdę krzywo usytuowane są te otwory w które wchodzi rurka. Te otwory są jednak prosto, zwichrowany jest cały kadłub. Kadłub jest plastikowy jak to ma Volantex, czy jest jakiś sposób aby go naprostować, np: przez podgrzanie? Nie chce kombinować bo nie wiem jak się zachowa, ale może ktoś miał już do czynienia z takim problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi