RomanJ4 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 https://ww2aircraft.net/forum/threads/finland-air-force.27997/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Mam kilka ksiazek o walkach finskich lotnikow z czerwona "zaraza" ( i czekam na nastepne ). Nie nalezy zapominac , ze finska swastyka byla wprowadzona tam juz w 1918 ( wprowadzil ja Szwed !! ) i nie ma NIC wspolnego ze swastyka niemiecka ( poza ksztaltem ?) . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 W dniu 9.03.2022 o 19:27, jarek996 napisał: Mam kilka ksiazek o walkach finskich lotnikow Jarek , "zazdroszczę" ,umiejętności władania angielskim. Też bym tak chciał ale jestem antytalent Ile to modelarskich publikacji bym zakupił i poczytał ...... Podziwiam i podzielam miłość do książek. Czytanie w dzisiejszych czasach zaczyna być hobby elitarnym bo każdy młodzieniec z nosem w smartfonie .... Pozdrawiam , aha książki piekne i ciekawe bo o wojnie fińsko rosyjskiej mówi sie niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi