amatorsky Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Witam-czy ktos z Kolegow juz mial lub ma w/w aparature==co to jest warte?Czy telemetria jest czytana na glosnik -jaki jezyk-czy jest na glosnik liczenie timera lotu?Jakie czujniki mozna zastosowac aby odczytac wysokosc modelu-czy moze to byc vario Frskya z podlaczeniem do wejscia w odbiorniku i jest to czytane na glosnik. Prosze o kontakt na PW lub tel 728 954 084. dodaje linka od tej apki https://pl.aliexpress.com/item/1005003384147379.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4aab621dy5xddB&algo_pvid=a8ec78fb-6f63-43b9-af25-a9618834ea67&algo_exp_id=a8ec78fb-6f63-43b9-af25-a9618834ea67-15&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000025527179878"}&pdp_pi=-1%3B760.63%3B-1%3B-1%40salePrice%3BPLN%3Bsearch-mainSearch Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarkus Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Nie kupuj wynalazku noname. Za te same pieniądze kupisz coś np. z FrSky, sprzęt sprawdzony, ze sporymi możliwościami, za bardzo sensowne pieniądze i dość powszechnie używany w PL. Zajrzyj na 77hobby.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorsky Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Witam--Owszem masz racje ale nie bardzo mi pasuje OpenTx i chcial bym powrocic do starych systemow-jestem juz za stary na te nowe programy-dlatego myslalem o czyms takim-dzieki za odpowiedz ==pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksdl Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 WFLY ET16S to nie jest żaden no-name, to firma która robi urządzenia przemysłowe dla agro itp. a aparatury modelarskie to taki ich produkt uboczny. Z tego co kojarzę to Błażej już miał kontakt z radiami OpenTx i mu się to nie przyjęło. Niestety obawiam się że programowanie WFLY które też jest mocno zaawansowane też ci się nie spodoba. Ze względu na niszowość tego produktu nie ma też co liczyć na wsparcie kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Krzysztofie - mógłbyś coś więcej o tym programowaniu ? Z wypowiedzi wnioskuję, że masz (miałeś) kontakt z tym radiem. Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef 21 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Koledzy mają rację, nabyłem TX16s dwa lata temu i musiałem się nauczyć open tx. Mam prawie siedemdziesiątkę na karku i ciężko to wszystko ogarnąć. Podołałem, ustawiłem sobie język polski i dodałem głosy polskie. Jest telemetria bardzo fajnie pokazana. W tej cenie banggod sprzedaje https://pl.banggood.com/Eachine-TX16S-Hall-Sensor-Gimbals-2_4GHz-16CH-Internal-Multi-protocol-RF-System-OpenTX-Radio-Transmitter-for-RC-Drone-p-1837632.html?cur_warehouse=CZ&ID=42481&rmmds=search Nie namawiam to musi wyjść od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksdl Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Owszem miałem kontakt z tym radiem ale tylko przelotny, nie swoim. Wykonanie solidne, dobre materiały, ekran dotykowy,drążki na halotronach. Jest do niego dostępna przyzwoita instrukcja po angielsku, wrzucam może komuś się przyda. ET16ENV1.01.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorsky Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Dzieki Kolegom za wypowiedzi ale jakos nie ma w nich informacji o exploatacji-a przydalo by sie wiecej wiedziec o zasiegu-telemetrii itp=pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksdl Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Błażeju z tym radiem jest jeszcze taka sprawa że nie widziałem żeby ktoś tym handlował w europie, jeżeli już nawet się zdecydujesz na kupno to wszystko będziesz zmuszony sprowadzać z Chin. Jeżeli chcesz sprawdzone radio za umiarkowane pieniądze bez OpenTx to pomyśl o Radiolink, mają dość sporo dobrych opinii. Spory wybór odbiorników w rozsądnych cenach, telemetria. Dostępne w krajowych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Dzięki Krzysztofie ! W/g instrukcji... - wygląda fajnie, chociaż trochę przekombinowane... ? pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi