numerus Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Cześć. Mam pytanie dotyczące mixu elevon w latającym skrzydle. Da się ustawić tak, by lotki wychylały się o mniejszy kąt przy sterowaniu >góra-dół<, a przy obracaniu o większy kąt? aparatura to Fs-i6. Heniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Ustaw w MIX Elevon CH2 na np. 75% i zobacz może to Ci wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numerus Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Czyli dysproporcję mogę wprowadzać ograniczając wychylenie wysokości, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 W tej aparaturze z oryginalnym oprogramowaniem tego nie zrobisz. Nie ma edycji krzywych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numerus Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 4 godziny temu, maxiiii napisał: W tej aparaturze z oryginalnym oprogramowaniem tego nie zrobisz. Nie ma edycji krzywych. Wielka szkoda. A jest jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 masz procenty w ustawieniach albo masz trzy mixy i mixami to możesz tez zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Sprawdź ustawienia które podałem wyżej. Jeżeli ustawisz CH2 na 50% masz regulację góra dół 50% , jeżeli ustawisz 75% masz góra dół 75%. Obrót zawsze jest 100%. Wszystko widać na DISPLAY. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numerus Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Robercie i Andrzeju - bardzo dziękuje, również w imieniu mojego skrzydełka i planka (w budowie) ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi