witold_pi Opublikowano 25 Grudnia Opublikowano 25 Grudnia Cześć Janku. Dolej eteru do poziomu nakrętki i będzie git, choć ja bym dał trochę normalnego oleju do 2T, bo tam sama rycyna, zaklei każdy motorek 🙂
Janeczek Opublikowano Piątek o 11:35 Opublikowano Piątek o 11:35 Tak ,tak , jak dodam Eteru to uzupelnie to co wyparowalo ...zrobie to wkrotce jak znajde puszki w Garazu ! nawet nie wiem ile tego mam ,wiem tylko ze pachnialo Eterem l a t a m i az sie wypachnialo !
Paweł Prauss Opublikowano Piątek o 19:20 Opublikowano Piątek o 19:20 Ja mam dwie buteleczki paliwa diesla z lat 50-tych ubiegłego wieku i po poziomie zawartości śmiem twierdzić że motorek by na nim zagadał ale z oczywistych powodów nie otwieram. 1
symon5 Opublikowano Piątek o 19:31 Opublikowano Piątek o 19:31 Miałem kiedyś oryginalnie zakręcone 1 litrowe butelki z eterem z lat myślę 80 jaksprawdzałem gdzieś tak ok 2000 r to połowy nie było .
Irek M Opublikowano Piątek o 19:39 Opublikowano Piątek o 19:39 W dniu 4.04.2022 o 19:20, mac napisał: nie no informacja o 13 latach składowania paliwa na potwierdzenie jego trwałości... Tego już chyba nikt nie przebije Przebije bo moje zalegają co najmniej od 2005 roku 🙂
Rekomendowane odpowiedzi