Skocz do zawartości

Elektro junior s do AFPD

berti15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje model graupnera elektro junior s do symulatora AFPD.

Dużo szukałem ale niestety nie znalazłem jeśli ktoś by miał to proszę o link lub o wysłanie na e-maila berti15@poczta.onet.pl

Jeśli ktoś by miał również easy glidera lub easy stara to też bym prosił.

Pozdrawiam

Opublikowano
A któż Cię tak paskudnie oszukał? Tylko nie mów, że polonistka. :?

Przepraszam ale nie wiem o co panu chodzi.

Pozdrawiam

Gość Anonymous
Opublikowano

Witam!

Tomek należy jeszcze do tych, którym mowa ojczysta nie jest obojętna. Na szczęście jaszcze tacy są :)

PS przesłałem Ci na maila Easy Stara i Easy Glidera, ale do FMS-a. Do Twojego symulatora musisz jeszcze poszukać.

Opublikowano

Witam

Bardzo przepraszam za literówkę już poprawiam.

przesłałem Ci na maila Easy Stara i Easy Glidera, ale do FMS-a.

Bardzo dziękuje napewno się przyda.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiele modeli Multiplexa (m.in. Easy glider szybowiec, -pro i -ultra z mocniejszym silnikiem), EasyStar, TwinStar i inne) można zaciągnąć stąd: http://ipacs-sim.com. Gdyby ktoś miał problem (trzeba założyć konto), mogę przesłać na emaila. Chciałem dodać, ze te modele, w odróżnieniu od dziesiątków innych do AFPD, latają bardzo realistycznie, również przy silnym wietrze. pozdr

Opublikowano
Wiele modeli Multiplexa (m.in. Easy glider szybowiec, -pro i -ultra z mocniejszym silnikiem), EasyStar, TwinStar i inne) można zaciągnąć stąd: http://ipacs-sim.com. Gdyby ktoś miał problem (trzeba założyć konto), mogę przesłać na emaila. Chciałem dodać, ze te modele, w odróżnieniu od dziesiątków innych do AFPD, latają bardzo realistycznie, również przy silnym wietrze. pozdr

Witam

bubu2, Jeśli mógłbyś przesłać mi te modele na maila byłbym Ci bardzo wdzięczny gdyż już 2 razy próbowałem się zarejestrować na to forum ale nigdy nie przychodził mi na maila link aktywacyjny. :(

Także bardzo proszę o wysłanie Easy glidera, -pro, -ultra, easy stara, twin stara, i jeszcze kilka innych ( szczególnie interesują mnie Elektro szybowce)

berti15@poczta.onet.pl

Pozdrawiam

Opublikowano

berti15

Wysłałem na wskazany adres, ale otrzymałem zwrot z wiadomością o przepełnieniu skrzynki adresata (Destination mailbox full). Wyczyść skrzynkę i daj znać. Modele zajmują ponad 40 MB, ale po spakowaniu rarem wyszło 6,5 Mb. Dzisiaj wiekszość skrzynek powinna przyjąć taką wielkość (razem z kodem html powinno to wynieść ok. 8,5 MB). pozdr.

Opublikowano

Sciagnalem z forum podawanego przez bubu i wystawilem zeby sie po kolei rejestrowac kazdy nie musial.

www.swietochlowice.org/~dm/temp/EasyGliderUltra_for_AFPD.exe

edit: ma ktos jakies fajne zbocze do AFPD? Ja znalazlem dwa ale niestety maja jakos dziwnie wysoko "wirtualne podloze". Najlepiej od razu prosze o napisanie kąta wiatru jaki ustawic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.