berti15 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam Poszukuje model graupnera elektro junior s do symulatora AFPD. Dużo szukałem ale niestety nie znalazłem jeśli ktoś by miał to proszę o link lub o wysłanie na e-maila berti15@poczta.onet.pl Jeśli ktoś by miał również easy glidera lub easy stara to też bym prosił. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A któż Cię tak paskudnie oszukał? Tylko nie mów, że polonistka. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berti15 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A któż Cię tak paskudnie oszukał? Tylko nie mów, że polonistka. :? Przepraszam ale nie wiem o co panu chodzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Dużo się oszukałem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berti15 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 witam Dużo szukałem ale nie znalazłem czy coś w tym złego ??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 chodzi o literówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam! Tomek należy jeszcze do tych, którym mowa ojczysta nie jest obojętna. Na szczęście jaszcze tacy są PS przesłałem Ci na maila Easy Stara i Easy Glidera, ale do FMS-a. Do Twojego symulatora musisz jeszcze poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berti15 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam Bardzo przepraszam za literówkę już poprawiam. przesłałem Ci na maila Easy Stara i Easy Glidera, ale do FMS-a. Bardzo dziękuje napewno się przyda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wiele modeli Multiplexa (m.in. Easy glider szybowiec, -pro i -ultra z mocniejszym silnikiem), EasyStar, TwinStar i inne) można zaciągnąć stąd: http://ipacs-sim.com. Gdyby ktoś miał problem (trzeba założyć konto), mogę przesłać na emaila. Chciałem dodać, ze te modele, w odróżnieniu od dziesiątków innych do AFPD, latają bardzo realistycznie, również przy silnym wietrze. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berti15 Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wiele modeli Multiplexa (m.in. Easy glider szybowiec, -pro i -ultra z mocniejszym silnikiem), EasyStar, TwinStar i inne) można zaciągnąć stąd: http://ipacs-sim.com. Gdyby ktoś miał problem (trzeba założyć konto), mogę przesłać na emaila. Chciałem dodać, ze te modele, w odróżnieniu od dziesiątków innych do AFPD, latają bardzo realistycznie, również przy silnym wietrze. pozdr Witam bubu2, Jeśli mógłbyś przesłać mi te modele na maila byłbym Ci bardzo wdzięczny gdyż już 2 razy próbowałem się zarejestrować na to forum ale nigdy nie przychodził mi na maila link aktywacyjny. Także bardzo proszę o wysłanie Easy glidera, -pro, -ultra, easy stara, twin stara, i jeszcze kilka innych ( szczególnie interesują mnie Elektro szybowce) berti15@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 berti15 Wysłałem na wskazany adres, ale otrzymałem zwrot z wiadomością o przepełnieniu skrzynki adresata (Destination mailbox full). Wyczyść skrzynkę i daj znać. Modele zajmują ponad 40 MB, ale po spakowaniu rarem wyszło 6,5 Mb. Dzisiaj wiekszość skrzynek powinna przyjąć taką wielkość (razem z kodem html powinno to wynieść ok. 8,5 MB). pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berti15 Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam Przepraszam za kłopot :oops: Skrzynka wyczyszczona można wysyłać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berti15 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam bubu2, Dziękuje za wysłanie modeli Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Sciagnalem z forum podawanego przez bubu i wystawilem zeby sie po kolei rejestrowac kazdy nie musial. www.swietochlowice.org/~dm/temp/EasyGliderUltra_for_AFPD.exe edit: ma ktos jakies fajne zbocze do AFPD? Ja znalazlem dwa ale niestety maja jakos dziwnie wysoko "wirtualne podloze". Najlepiej od razu prosze o napisanie kąta wiatru jaki ustawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.