Vesla Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Jako przestroga bo chwalić się nie mam czym. Było blisko aby kolega dostał modelem. Podchodziłem do lądowania a w tym czasie kolega wyszedł zabrać swój model. Zauważyłem go "kątem oka" i zareagowałem automatycznie. Kolega powiedział po wszystkim, że podmuch z dyszy poczuł na głowie. https://m.youtube.com/watch?v=CtB_9eZfNVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 19 godzin temu, Vesla napisał: podmuch z dyszy poczuł na głowie I wywiało głupotę czy jeszcze coś zostało i trzeba by operację powtórzyć? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Mi, tak. A jemu? Kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Noooo, miałeś farta i refleks. Komunikacja chyba u was nie działa ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EPLL Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 no refleks kolega ma przedni...a spacerowicz ma farta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 To nie spacerowicz tylko kolega "latacz" ? sam przyznał, że się zagapił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 W dniu 19.04.2022 o 23:06, Vesla napisał: Było blisko.. Faktycznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi