Ksawery17 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witam ☺️ Mam na imię Ksawery. Pochodzę z Jasła (woj. podkarpackie). Obecnie uczęszczam do szkoły podstawowej. Jestem początkującym modelarzem. Pasjonuję się tym i zajmuję od września 2021 roku. Interesuję się modelarstwem lotniczym RC. Swoją przygodę rozpocząłem i nadal kontynuuję pod czujnym okiem doświadczonego modelarza - pana Adama Langera (na forum jako germanad1 ). Pomimo nieciekawego wstępu w świat modelarski (tzn. pożar regulatora i wypalenie otworu w kadłubie modelu podczas lotu, a dokładniej podczas podejścia do lądowania), nie zniechęciłem się do tego hobby i nadal je pielęgnuję, latając modelem Beta 1400 V2. Niedawno zakupiłem również drugi model, a mianowicie trenerka TRI-40 II (wersja ARF) i jestem w trakcie wyposażania go w niezbędne podzespoły. Poza modelarstwem interesuję się również szeroko pojętym lotnictwem (samoloty, szybownictwo) i w przyszłości planuję karierę pilota liniowego. Pozdrawiam, Ksawery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witaj. Bardzo nam miło Cię powitać jednak aby tak się stało do końca, proszę zerknij na regulamin i dostosuj avatar do zasad forum ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksawery17 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Ok. Dziękuję za dobrą radę. Już sprawdzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi