czarobest Opublikowano 24 Maja 2022 Opublikowano 24 Maja 2022 Jurek pisał jakiś czas temu o tym tutaj, ale myślę, że warto też zrobić temacik. Niestety późno, ale może ktoś skorzysta. Ja mimo gorszego ostatnio modelarsko okresu z różnych względów (nadrobię to...), prawodopodobnie wybiorę się za namową przyjaciela chociaż na jeden dzień . Zrobiłem rónież wydarzenie w kalendarzu: Tutaj wydarzenie Facebook'owe: https://pl-pl.facebook.com/events/334994395167791/?active_tab=about
czarobest Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Opublikowano 25 Maja 2022 No i niestety nie dość, że za późno dałem znać, to pogoda nie dopisała i impreza odwołana .
Władek Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Impreza odbędzie się 2-3 lipiec. Zapraszamy 1
czarobest Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2022 Dzięki za informację, dodałem też wydarzenie do kalendarza: I mam nadzieję, że tym razem nie popsuję pogody ? i będę mógł podjechać i pooglądać .
kulfon250 Opublikowano 1 Lipca 2022 Opublikowano 1 Lipca 2022 Czy ktoś zna harmonogram imprezy coby w ciemno nie jechać?
czarobest Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Opublikowano 7 Lipca 2022 Parę fotek ode mnie, będzie jeszcze film, jak go kiedyś ogarnę . Świetne modele, super dźwięk, mam nadzieję może kiedyś też na takiej imprezie czymś polatać . 2
RobertK Opublikowano 8 Lipca 2022 Opublikowano 8 Lipca 2022 Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk...
kulfon250 Opublikowano 8 Lipca 2022 Opublikowano 8 Lipca 2022 Godzinę temu, RobertK napisał: Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk... Nigdzie nie było żadnej informacji co i kiedy poza tym, że jest w tych dniach. Sam miałem się wybrać, ale nie wiedząc co i kiedy po kilku pytaniach bez odpowiedzi sobie odpuściłem.
Ares Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 W dniu 8.07.2022 o 22:23, RobertK napisał: Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk... Robercie ,myślę ,że jeśli chodzi o Jety ( oczywiście nie generalizuje) to modelarze zajmujący się tą kategorią modelarstwa tworzą dosyć hermetyczne środowisko i chyba im raczej nie zależy na dużej publiczności. Kiedyś na jednej z imprez modelarskich gdzie latały Jety rozmawiałem z kilkoma modelarzami i gdy wyraziłem chęć przyjazdu na lotnisko gdy trenują aby popatrzeć ,odniosłem wrażenie ,że modelarze ci nie są zbytnio zadowoleni z tego faktu.... Być może ( zaznaczam być może ) impreza była bardziej kameralna i dla tych co latają takimi modelami. Tzn. nikt nikogo nie wygania ale czy będzie publiczność czy nie to wszyskto jedno. Żyjemy w świecie komercjii i mówiąc szczerze : ilu z nas na forum tzw. zwykłych ludzi stać na takie modele i latanie? Ano , niewielu i być może organizatorzy tych imprez więdząc o tym ,że trudno o nowy narybek odpuszcza sobie popularyzację takich mprez? 1
czarobest Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Opublikowano 10 Lipca 2022 Nie odczułem jakiejś hermetyczności, choć wiele też nie rozmawiałem, ale wszyscy wydawali się bardzo w porządku. Po prostu nikt nie zadbał o większe rozgłoszenie niestety i tyle moim zdaniem. Ja za to nie ogarnąłem, że tydzień wcześniej na tym lonisku były zawody makiet, a być może też bym odwiedził, choć może to i lepiej, bo nie mógłbym się zdecydować, a to jednak ponad 2h w jedną stronę ode mnie i nie wiem czy bym tydzień po tygodniu się wybrał ;). Nie dałem znać odnośnie planu imprezy, bo też nie znałem i nie wiedziałem co i jak, po prostu wyjechałem o 7 z Łodzi i spędziłem tam dzień .
Ares Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 4 godziny temu, czarobest napisał: Po prostu nikt nie zadbał o większe rozgłoszenie niestety i tyle moim zdaniem. Acha , jak tak to spoko.
pawkar Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 W dniu 8.07.2022 o 22:23, RobertK napisał: Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk... I pisze to facet ,który od dwudziestu lat lata jetami ,a przyjechał na imprezę bez modelu.
solainer Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 To była impreza dla wtajemniczonych ?. A tak na poważnie szkoda że informacje były tak znikome i nowy termin pojawił się dość późno. Szkoda
czarobest Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Miałem w końcu chwilę i mogłem coś z moich nagrań poskładać. Mam nadzieję nie walnąłem się w opisie, a jeśli tak, to poproszę o poprawki ;). 1
Rekomendowane odpowiedzi