czarobest Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Jurek pisał jakiś czas temu o tym tutaj, ale myślę, że warto też zrobić temacik. Niestety późno, ale może ktoś skorzysta. Ja mimo gorszego ostatnio modelarsko okresu z różnych względów (nadrobię to...), prawodopodobnie wybiorę się za namową przyjaciela chociaż na jeden dzień . Zrobiłem rónież wydarzenie w kalendarzu: Tutaj wydarzenie Facebook'owe: https://pl-pl.facebook.com/events/334994395167791/?active_tab=about Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 No i niestety nie dość, że za późno dałem znać, to pogoda nie dopisała i impreza odwołana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Władek Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Impreza odbędzie się 2-3 lipiec. Zapraszamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Dzięki za informację, dodałem też wydarzenie do kalendarza: I mam nadzieję, że tym razem nie popsuję pogody ? i będę mógł podjechać i pooglądać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Czy ktoś zna harmonogram imprezy coby w ciemno nie jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Parę fotek ode mnie, będzie jeszcze film, jak go kiedyś ogarnę . Świetne modele, super dźwięk, mam nadzieję może kiedyś też na takiej imprezie czymś polatać . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Godzinę temu, RobertK napisał: Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk... Nigdzie nie było żadnej informacji co i kiedy poza tym, że jest w tych dniach. Sam miałem się wybrać, ale nie wiedząc co i kiedy po kilku pytaniach bez odpowiedzi sobie odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 W dniu 8.07.2022 o 22:23, RobertK napisał: Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk... Robercie ,myślę ,że jeśli chodzi o Jety ( oczywiście nie generalizuje) to modelarze zajmujący się tą kategorią modelarstwa tworzą dosyć hermetyczne środowisko i chyba im raczej nie zależy na dużej publiczności. Kiedyś na jednej z imprez modelarskich gdzie latały Jety rozmawiałem z kilkoma modelarzami i gdy wyraziłem chęć przyjazdu na lotnisko gdy trenują aby popatrzeć ,odniosłem wrażenie ,że modelarze ci nie są zbytnio zadowoleni z tego faktu.... Być może ( zaznaczam być może ) impreza była bardziej kameralna i dla tych co latają takimi modelami. Tzn. nikt nikogo nie wygania ale czy będzie publiczność czy nie to wszyskto jedno. Żyjemy w świecie komercjii i mówiąc szczerze : ilu z nas na forum tzw. zwykłych ludzi stać na takie modele i latanie? Ano , niewielu i być może organizatorzy tych imprez więdząc o tym ,że trudno o nowy narybek odpuszcza sobie popularyzację takich mprez? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Nie odczułem jakiejś hermetyczności, choć wiele też nie rozmawiałem, ale wszyscy wydawali się bardzo w porządku. Po prostu nikt nie zadbał o większe rozgłoszenie niestety i tyle moim zdaniem. Ja za to nie ogarnąłem, że tydzień wcześniej na tym lonisku były zawody makiet, a być może też bym odwiedził, choć może to i lepiej, bo nie mógłbym się zdecydować, a to jednak ponad 2h w jedną stronę ode mnie i nie wiem czy bym tydzień po tygodniu się wybrał ;). Nie dałem znać odnośnie planu imprezy, bo też nie znałem i nie wiedziałem co i jak, po prostu wyjechałem o 7 z Łodzi i spędziłem tam dzień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 4 godziny temu, czarobest napisał: Po prostu nikt nie zadbał o większe rozgłoszenie niestety i tyle moim zdaniem. Acha , jak tak to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkar Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 W dniu 8.07.2022 o 22:23, RobertK napisał: Szkoda tylko że impreza miała tak kiepski oddźwięk... I pisze to facet ,który od dwudziestu lat lata jetami ,a przyjechał na imprezę bez modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 To była impreza dla wtajemniczonych ?. A tak na poważnie szkoda że informacje były tak znikome i nowy termin pojawił się dość późno. Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Miałem w końcu chwilę i mogłem coś z moich nagrań poskładać. Mam nadzieję nie walnąłem się w opisie, a jeśli tak, to poproszę o poprawki ;). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi