kwi@tek Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Mam os max nitro 2t co któreś odpalenie łapie lewe obroty co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Przelany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Może lekko tak ale jak kliknę jeden dwa ząbki żeby zmniejszyć drastycznie zaczyna się grzać jest to motor w Heli a więc nie wskazane przegrzewanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Spróbuj zmienić swiecę na zimniejszą,zwłaszcza jak masz dużo nitra w paliwie.Albo trzeba rozprężyć lekko motorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Przy heliku i odpalaniu rozrusznikiem? W samolocie i odpalaniu z palca to się zdarza przy przelaniu, ale jak z rozrusznika to raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Noo też mnie to zdziwiło po pierwszym razie jak odpalił dałem gazu a wirnik stał, w pierwszym momemcie myślałem że padło łożysko jednokierunkowe a tu psikus zgasiłem odpaliłem na nowo i ok fakt był mocno przelany teraz podregulowalem go i na razie nie złapał lewych będę obserwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi