kwi@tek Opublikowano 12 Czerwca 2022 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Mam os max nitro 2t co któreś odpalenie łapie lewe obroty co może być przyczyną?
kwi@tek Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2022 Może lekko tak ale jak kliknę jeden dwa ząbki żeby zmniejszyć drastycznie zaczyna się grzać jest to motor w Heli a więc nie wskazane przegrzewanie
Grzesiek Opublikowano 13 Czerwca 2022 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Spróbuj zmienić swiecę na zimniejszą,zwłaszcza jak masz dużo nitra w paliwie.Albo trzeba rozprężyć lekko motorek.
radga Opublikowano 14 Czerwca 2022 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Przy heliku i odpalaniu rozrusznikiem? W samolocie i odpalaniu z palca to się zdarza przy przelaniu, ale jak z rozrusznika to raczej nie.
kwi@tek Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2022 Noo też mnie to zdziwiło po pierwszym razie jak odpalił dałem gazu a wirnik stał, w pierwszym momemcie myślałem że padło łożysko jednokierunkowe a tu psikus zgasiłem odpaliłem na nowo i ok fakt był mocno przelany teraz podregulowalem go i na razie nie złapał lewych będę obserwować
Rekomendowane odpowiedzi