Ares Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Witam , Poszukuję książek o szybowcach/szybownictwie : Polskie szybowce 1945 - 2011 A.Glass T. Murawski Szybowce historia rozwoju A.Glass Lub inne o tej tematyce. Wiadomo ,że to białe kruki i trudno aby ktoś chciał się rozstać z takimi książkami niemniej jednak gdyby ktoś chciał sprzedać bądź orientował się gdzie można nabyć proszę o informację . Nie będę się targował ponieważ bardzo mi zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 W połowie Lipca udało mi się kupić pozycje których szukasz na Allegro za całkiem rozsądne pieniądze. Myślę, że to kwestia cierpliwości a na pewno znów się coś pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 No to zazdroszczę.... w takim razie będę sprawdzał Allegro i może się w końcu uda? A gdybyś chciał kiedyś sprzedać te książki to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Odnośnie tego: Polskie szybowce 1945 - 2011 A.Glass T. Murawski To Polskie szybowce SZD jest II wydaniem wg autora: Cytat (Książka stanowi II wydanie książki pt.: "Polskie Szybowce 1945-2011. Problemy rozwoju" pod redakcją Andrzeja Glassa i Tomasza Murawskiego z 2012 r. poprawione i lekko uzupełnione) Pisz do autora na email, może jeszcze ma tą pozycje. Tutaj strona p. Murawskiego i jakby jego portfolio. https://tmdale.prv.pl/ Kontakt mailowy bardzo dobry, często u niego kupuje jak tylko pojawia się coś nowego 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Dziękuję Tomku. Książki udało się zdobyć u autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi