ahaweto Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 https://www.domidrewno.pl/video2/1085-samolot-rc-diy-pierwsze-loty-i-upadki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Trochę jakby na ogon wyważony. Rzucaj w poziomie, nie 45 stopni do góry, najpierw prędkość i energia, potem wysokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 To nie moje doświadczenia ? Ten etap mam już daawno za sobą ? Na tę stronę bardzo często i chętnie zaglądam bo też dużo majsterkuję. Tutaj dalsze doświadczenia Jarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Adam, oglądasz tego gadue!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Tak, wiele się od niego nauczyłem. Najbardziej podziwiam jego warsztat, Filmiki o narzędziach są bardzo inspirujące. Dzięki niemu zakupiłem przyrządy Kreg i nie zawiodłem się. Na wyżej pokazanych filmach to tak jakbym siebie widział przed wielu laty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Jaro za dużo gada, ale ten warsztat yyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi