Paweł Prauss Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 58 minut temu, rkrzysztof napisał: Paweł, zadiwił byś się tym co potrafi taka łódka; nawet nurkuje i sama powstaje do poziomu z pływania na plecach, bez żadnej elektroniki. Masz na myśli tę z tematu? Coś mi się nie wydaje... Spalinowe FSR-y też tego nie potrafią, a jeśli chodzi o FSR ECO (którym dawno temu się bawiłem) to odpowiedni kształt części nadwodnej, właściwe rozmieszczenie balastu i komora zalewowa pozwalają na powrót do właściwej pozycji. Żadne tam mecyje. Odpuściłem sobie udział w tej zabawie ze względu na nieustający wyścig zbrojeń i nieakceptowalne koszty z nim związane...ale to dawno już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzysztof Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września A który sport wyczynowy na mistrzowskim poziomie jest bezkosztowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Masz racje Paweł . Wyścig zbrojeń w elektrykach to była główna przyczyna ze sobie dałem luz . Wycofali fajne klasy a dali sobie wsadzić w modele urządzenia do ograniczania energii które same w sobie maja rozrzut do 10 procent . To dawno poszło w złą stronę i została garstka ludzi z których kilku coś potrafi a cała reszta myśli ze rozumie co robi. Do tego sodówka do głowy uderzyła i się polskie ślizgi elektryczne skończyły . Bo to co teraz jest to jest garstka ludzi wzajemnej adoracji . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 20 minut temu, rkrzysztof napisał: A który sport wyczynowy na mistrzowskim poziomie jest bezkosztowy? Tu nie chodzi o brak kosztów, tu chodzi o racjonalne wydawanie pieniędzy, a to w pewnych kategoriach nie istnieje i dlatego sobie je odpuszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzysztof Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Rodzi się podstawowe pytanie; czy wydawanie pieniędzy na takie hobby, jak modelarstwo jest racjonalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 2 minuty temu, rkrzysztof napisał: Rodzi się podstawowe pytanie; czy wydawanie pieniędzy na takie hobby, jak modelarstwo jest racjonalne? Na to pytanie każdy z nas musi sam sobie odpowiedzieć... Ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Jesli kogoś stać i jest to jedyny cel jego życia to pewnie jest . Na to pytanie kazdy sobie musi sam odpowiedzieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzysztof Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Czyli, jak twierdzi Kolega Paweł wydawanie pieniędzy na określone klasy modeli jest racjonalne, a na inne już nie. Bardzo ciekawa opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Zawsze na pytanie ile te Twoje modele kosztują, odpowiadam "że koszty rozchodzą się w czasie"Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Generalnie w wyczynowym modelarstwie dna Na wydatki nie ma . Bez pieniędzy wyników nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzysztof Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września I TO jest chyba odpowiedź na problemy nurtujące kol. Pawła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi