Paweł Prauss Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 58 minut temu, rkrzysztof napisał: Paweł, zadiwił byś się tym co potrafi taka łódka; nawet nurkuje i sama powstaje do poziomu z pływania na plecach, bez żadnej elektroniki. Masz na myśli tę z tematu? Coś mi się nie wydaje... Spalinowe FSR-y też tego nie potrafią, a jeśli chodzi o FSR ECO (którym dawno temu się bawiłem) to odpowiedni kształt części nadwodnej, właściwe rozmieszczenie balastu i komora zalewowa pozwalają na powrót do właściwej pozycji. Żadne tam mecyje. Odpuściłem sobie udział w tej zabawie ze względu na nieustający wyścig zbrojeń i nieakceptowalne koszty z nim związane...ale to dawno już było.
rkrzysztof Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września A który sport wyczynowy na mistrzowskim poziomie jest bezkosztowy?
mike217 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Masz racje Paweł . Wyścig zbrojeń w elektrykach to była główna przyczyna ze sobie dałem luz . Wycofali fajne klasy a dali sobie wsadzić w modele urządzenia do ograniczania energii które same w sobie maja rozrzut do 10 procent . To dawno poszło w złą stronę i została garstka ludzi z których kilku coś potrafi a cała reszta myśli ze rozumie co robi. Do tego sodówka do głowy uderzyła i się polskie ślizgi elektryczne skończyły . Bo to co teraz jest to jest garstka ludzi wzajemnej adoracji . 1
Paweł Prauss Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 20 minut temu, rkrzysztof napisał: A który sport wyczynowy na mistrzowskim poziomie jest bezkosztowy? Tu nie chodzi o brak kosztów, tu chodzi o racjonalne wydawanie pieniędzy, a to w pewnych kategoriach nie istnieje i dlatego sobie je odpuszczam.
rkrzysztof Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Rodzi się podstawowe pytanie; czy wydawanie pieniędzy na takie hobby, jak modelarstwo jest racjonalne?
Paweł Prauss Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 2 minuty temu, rkrzysztof napisał: Rodzi się podstawowe pytanie; czy wydawanie pieniędzy na takie hobby, jak modelarstwo jest racjonalne? Na to pytanie każdy z nas musi sam sobie odpowiedzieć... Ja jestem na tak.
mike217 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Jesli kogoś stać i jest to jedyny cel jego życia to pewnie jest . Na to pytanie kazdy sobie musi sam odpowiedzieć .
rkrzysztof Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Czyli, jak twierdzi Kolega Paweł wydawanie pieniędzy na określone klasy modeli jest racjonalne, a na inne już nie. Bardzo ciekawa opinia.
pacyfic_77 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Zawsze na pytanie ile te Twoje modele kosztują, odpowiadam "że koszty rozchodzą się w czasie"Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
mike217 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Generalnie w wyczynowym modelarstwie dna Na wydatki nie ma . Bez pieniędzy wyników nie będzie .
rkrzysztof Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września I TO jest chyba odpowiedź na problemy nurtujące kol. Pawła.
Rekomendowane odpowiedzi