ryukishin Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam, Moze Ktoś mi poradzić w jakim miejscu jest najlepiej umiejscowić hak do holowania? (wyciągarka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=13612&start=6 Ps: Gdzie w Polsce jest Silent Hill? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 ok, dzięki teraz wiem Silent Hill jest wszędzie...w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A co holujesz z wyciągarki? W F3B hak jest dokładnie pod środkiem ciężkości; pozwala to lepiej manewrować w locie na holu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ..napisałem wyciągarka, ale tylko żeby było wiadomo o jaki zaczep chodzi... A naprawdę jestem zdany na siłę mięśni i gumy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 To przesuń hak o jakieś 5 do 8 stopni przed ŚC. Kat wznoszenia i napięcie holu reguluj położeniem neutrum steru wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Z tego co mnie uczono hak powinien być równolegle do kadłuba. Ja zawsze robiłem jakiś 1cm przed sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Rafał wyraźnie pokazał na rysunku 15 stopni przed ść :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.