cZyNo Opublikowano 12 Października 2022 Opublikowano 12 Października 2022 W dniach 22-23 października odbędą się zawody pt. Puchar Wrocławia zaliczane do punktacji Pucharu Polski Na razie jeszcze nie wiadomo gdzie zawody będą rozgrywane - będę czekał na prognozy meteo i to one zdecydują. Kibiców oczywiście zapraszam, a osoby chcące wziąć udział (i posiadające ważną licencje) zapraszam do rejestracji tu: https://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=2550 Są to ostanie planowane zawody zgodnie z pierwotną wersją kalendarza. Ale w związku z tym, że kilka zawodów sie nie odbyło, to ... zostały przełożone. No i od zawodów o Puchar Wrocławia, co weekend (przez kolejne 4 weekendy) będą się odbywały w różnych częściach kraju zboczowe zawody Kibiców również zapraszam 1 1
cZyNo Opublikowano 23 Października 2022 Autor Opublikowano 23 Października 2022 Zawody odbywają się nad Jeziorskiem. Jest to debiut tego miejsca w oficjalnych zawodach wiatr nas nie rozpieszcza (3-5ms z przewaga 3.5 i czasami duża odchyłka ) ale lata się bezproblemowo. wczoraj koło 15 deszcz nas wygonił na rożnego rodzaju spotkania integracyjne 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cZyNo Opublikowano 23 Października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Października 2022 No i po zawodach. Dziś machnęliśmy 10 rund. W warunkach zbliżonych do minimalnych. Na szczęście strat w modelach nie było a nawet nikt nie spadł na kursie mimo ze wiatr spadał poniżej 3ms. Trochę śmiechów dziś było ze względu na loty, spinanie pośladków i takie tam. Wiatr wykorzystaliśmy na maksa - do ostatniego podmuchu. W dość okrojonym składzie zawodników, zdecydowanie wygrali reprezentanci ?? a kto nie był niech żałuje. 5 2
samolocik Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 Super! Fajne zdjęcie do potencjalnego kalendarza, takie motywacyjne ? 1
MaciekGTI Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 W dniu 23.10.2022 o 07:30, cZyNo napisał: Zawody odbywają się nad Jeziorskiem. Jurku czy to miejsce gdzie lataliście jest ogólnodostępne ? jeśli tak to poproszę o lokalizacje i info jaki kierunek wiatru jest tam dobry do latania
janegab Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 SUPER zawody...ja staruję by się uczyć i podgladać najlepszych ...fajna atmosfera...niedziela łaskawsza...Jurek zorganizował jak nalezy...po zawodach w tyadycji MINTUS...stawiali zwyciezcy z podium ja sprzątałem.. 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pabork Opublikowano 24 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Października 2022 Świetna impreza (nie tylko na zboczu ),w sumie trudne zawody - w granicznych warunkach, słoneczko w niedzielę umilało czas.kilka zdjęć ode mnie: 5
Rekomendowane odpowiedzi