Marcin83 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Panowie, jak działa ta figura i jak się ona nazywa? Nie mam pojęcia jak ja wykonać. Jest ona w minucie 3.28. Bardzo efektowna. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Moim skromnym zdaniem to korek odwrócony, ale teraz to jest mnóstwo innych figur opartych na autorotacji, więc być może to coś innego. Moja wiedza praktyczna na temat akro w dużych szybowcach zakończyła się pod koniec lat 80-tych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Raczej Lomcovak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klangner Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 To się chyba nazywa "inverted flat spin" Niestety nie wiem jak to się tłumaczy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Jak patrzę na ten pierwszy film to pół beczki z dynamicznym przeciągnięciem na plecach, No i wynik korek odwrócony. Ładne I efektowne to prawda. Jak się przyjżycie to jest nawet ten moment pokazany z kokpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 A jakim modelem próbujesz to zrobić? Model szybowca ma zdecydowanie mniejszą bezwładność. Próbowałem kiedyś zerknij na link około 50:00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 W dniu 28.06.2023 o 22:31, silesia_system napisał: A jakim modelem próbujesz to zrobić? Model szybowca ma zdecydowanie mniejszą bezwładność. Próbowałem kiedyś zerknij na link około 50:00 No właśnie Swiftem chciałbym lub jakimkolwiek innym. Ale boje sie ze sila i predkosc obrotu urwie mi ogon lub wylamie ster wysokosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi