Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Witam po chwilowej przerwie właśnie ulepiłem 4 zastrzały? 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Witam i kolejna porcja zastrzałów? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Tak mi się ten Szczeniak spodobał, że chyba wezmę znajdę żółknącego w szafie z MM i sobie skleję. Tak ładny nie będzie jak Twój, ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 W dniu 12.11.2023 o 10:15, pietrku napisał: Tak mi się ten Szczeniak spodobał, że chyba wezmę znajdę żółknącego w szafie z MM i sobie skleję. Tak ładny nie będzie jak Twój, ale co tam. Nie czaj się Grzesiek tylko buduj i pokazuj z papieru można zrobić naprawdę efektowny model? Dzisiaj zabrałem się za stery przykleiłem i olinkowałem. Jeszcze połaczyć je ze serwami i pupcia szczeniaka będzie całkowicie gotowa? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Witam dzisiaj zmajstrowałem napędy sterów? Wszystko płynnie chodzi nie zacina się VID_20231115_120055.mp4 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Witam czasu ostatnio mniej na modelowanie ale zacząłem strugać vickersa? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Witam strugam dalej.....? 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 A to dziwne, wystrugałeś wikersa a nie drukowałeś. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 22 godziny temu, Grifon napisał: A to dziwne, wystrugałeś wikersa a nie drukowałeś. ? Niestety nie mam dostępu do drukarki 3d jednak na tym polega cały urok modelowania klej skalpelik pinceta i papier ścierny to dla mnie frajda, starsi panowie wiedzą o co chodzi? Dzisiaj vickers dostał mechanizm spustowy 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Witam panowie strugałem strugałem aż w końcu wystrugałem? 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Witam właśnie zamontowałem vickersa do modelu? 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Witam mało czasu na modelowanie ale coś tam dłubię? Jak jest karabin to powinny być też naboje zmajstrowalem podajnik do amunicji. Śmiało można powiedzieć że temat vickersa jest już zakończony 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 11 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Witam po dłuższej przerwie na obecną chwilę udało się przykleić skrzydła z zastrzałami? 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Witam dzisiaj nie wiele znowu trochę drobnicy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 20 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witam dawno tu nie zaglądałem co nie znaczy że nic się nie dzieje. Udało się opanować na szczeniaku wszystkie linki? Trochę było z tym plątaniny ale dałem radę 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 26 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca Witam dzisiaj udało się zrobić napęd lotek? Nawet bardzo fajnie to chodzi myślałem że będzie gorzej VID_20240326_110146.mp4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 11 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Witam drobny detal do przodu? 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Bardzo dobrze wygląda. Kupa roboty włożona w model. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W dniu 12.04.2024 o 10:29, robas69 napisał: Bardzo dobrze wygląda. Kupa roboty włożona w model. Gratuluję. Cieszę się że Ci się Robert podoba. Trochę roboty to kosztuje ale lubię takie rzeczy robić. Mam nadzieje że poleci wtedy będzie największa satysfakcja? Wracając do szczeniaka powstał kolejny drobny element 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 23 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Witam dzisiaj szczeniak stanął na własnych kołach. Poprawiłem też gumę w płozie bo słabo amortyzowała? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi