Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dałem niewiele to zmienia przekładnia  nie ma obudowy . wiec wszystko wylatuje przy obrotach . Będe docierał na małych obrtach .

Opublikowano

To podkład , ale taki kolor zostawie dam na to bezbarwny mat.

Teraz musze zaprogramować regulatory i połączyć z aparaturą .

Prawde mówiac to duży ukłon dla tego co to rysował , wszystko super dopasowwane .

Opublikowano

Nie moge sie doczekac na filmik z probnej jazdy po jakiejs piaskownicy albo jakims troche nierownym terenie. Mnie w moim tp10 zatrzymal wlasnie naped bo co prawda prototyp po plaskim jezdzil ale po nierwnosciach juz nie bardzo :(

Opublikowano

Franciszku super sprzęt wyszedł. 

Akurat siedze nad duuuużo mniejszym w skali 1/6, jest nim Tankietka TKS. 

Opublikowano

Przemek około 5 kg pisze projektant , ale zawsze coś się zepsuje ,albo się odklei od płyty , albo słabe wypełnienie tak mi się rozpadła przekładnia .

Kilka części drukowałem po 2 razy bo pamięć nie ta ? . Przekładnie są o zębach skośnych , wiec ważne co prawe co lewe , ale za to mam zapas zębatek.

Porównanie tych modeli masz na zdjęciu :

tanky-velikost-3.thumb.webp.4393e733178e50612f2c103dcd62652d.webp

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja w kosiarce zrobiłem mikser dla dwóch regulatorów do sterowania z jednego drąga wg tego filmiku:

Jedyny minus, że w czasie jazdy na wprost nie wysteruje prędkości na 100%

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.