mlechito Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Witam. Uratowałem ostatnio przed śmietnikiem takie oto modele. Korpusy / kadłuby w niezłym stanie, gorzej, ze skrzydłami, w dwóch modelach połamane w jednym w ogóle brak. I tu zwracam się z prośbą do forumowiczów o pomoc w identyfikacji tych modeli. Czy są to repliki prawdziwych szybowców czy może czyjaś inwencja twórcza. Chciałbym przywrócić im świetność, ale mam wrażenie, że łatwiej będzie zbudować skrzydła od nowa niż te naprawić. Dlatego chciałbym spróbować uzyskać do nich dokumentację. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Cześć .Takie rzeczy to nie w tym dziale bo to powitalna. Moderator zapewne przeniesie posty do odpowiedniego działu. A propo modeli to trochę jak Delfin ale nie ten W.Schiera tylko był taki model publikowany w modelarzu o rozp. 1300mm. i wygląda mi to na właśnie ten model.Poszukam planów i zrobię zdjęcie i wrzucę. Skrzydła i st.poziomy zrób nowe od podstaw.Kadluby da się reanimować. pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlechito Opublikowano 18 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Z jakiegoś powody nie mogłem w drzewku wybrać kategorii szybowce, ani inne niż powitalna, dlatego stwierdziłem że może nowicjusze lądują tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Tak masz racje nowicjusze ląduja tutaj.Przeczytaj szybko regulamin i zrob to co nakazuje.Postaraj się być przed modem bo zamknie ci temat i koniec.Porządek musi być.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Nie mogłeś, bo nowi użytkownicy muszą się przywitać, a następnie otrzymują dostęp do reszty forum . Napisz coś o sobie, zerknji do regulaminu i dostaniesz dostęp do reszty forum, a tam na pewno ktoś Ci pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi